2777
2789
ان شاءالله که جنگ نمیشه کفتار ها به گرد حرم زوزه میکشند باشد زمان غرش شیران حیدری

بله جنگ نمیشه ، چون الان وقت صلح و دوستی هست . 

یه زمانی میگفتن والله نماند اثر  از آل سعودی  و...  

الان با اون همه افتضاحی  که  بار آورده سعودی،  شده دوست و رفیق  ، دیگه وقتی کفگیر به ته دیگ میخوره همه میشن دوست . دیگه به نفع نیست از  مکه  و خونه ی خدا و حرمتش حرف زد ....‌.یه زمانی از سفارت بالا میرفتن  الان باید التماس کنن که .....

فاصله ی سوریه و ایران یک کشور به نام عراقه که فدرتی برای مقاومت نداره قصدم ترسوندن نیست میخوام بیدار ...

مخالف های اسد ربطی به ایران ندارن ، اگر هم میبینی  از ایران متنفرن  به خاطر دخالت هایی بوده  حکومت اسد اجازه داده به ایران که بیاد کشورش و با مخالف هاش بجنگه ..‌

دخالت تو بقیه کشورها  مخصوصا اگه  اونقدر قدرت نداشته باشی  آخرش میشه همین . شاید یه چند سالی بتونی اونجا دووم بیاری  اما آخر مجبور به عقب نشینی میشی  مثل الان

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

بله جنگ نمیشه ، چون الان وقت صلح و دوستی هست . یه زمانی میگفتن والله نماند اثر از آل سعودی و... ا ...

من نمیدونم منظورتون چیه

ولی کشور ما دنبال صلح با قاتل نیست با صلح نمیشه به جایی رسید 

ایران همیشه با هرکس که بخواد یه وجب از این خاک رو بگیره جنگیده و میجنگه اون روزی که با تزویر دست دوستی بدیم روز مرگ ماست

تزویر به شما امان میده تا مقاومتتون رو بشکنه بعد از اون گردنتون رو خواهد شکست

مخالف های اسد ربطی به ایران ندارن ، اگر هم میبینی از ایران متنفرن به خاطر دخالت هایی بوده حکومت ا ...

مخالف های اسد از اسرائیل تغذیه میشن خانم

همزمان با کشتار وحشیانه ی مخالف های اسد شبکه ی دوازده اسرائیل میگه منتظر خاورمیانه ی جدید باشید 

به نظرتون چه معنایی داره؟!

مخالف های اسد ربطی به ایران ندارن ، اگر هم میبینی از ایران متنفرن به خاطر دخالت هایی بوده حکومت ا ...

نه شما میتونید منو قانع کنید نه من میتونم پس دیگه کامنت های منو هیچ وقت هیچ جا ریپلای نکنید

من نمیدونم منظورتون چیهولی کشور ما دنبال صلح با قاتل نیست با صلح نمیشه به جایی رسید ایران همیشه با ه ...

قآتل منطورت کیه ؟ حتی با صدام هم بعد از جنگ ۸ ساله که باعث شد این همه جوونهامون  از بین برن ، صلح کردیم .. 

دیکه بیشتر از صدام کسی جوونهامون رو  نکشت ..  آخرش مجبور میشیم برای ادامه حکومت و پیشرفت و اینکه از بقیه کشورها عقب نیفتیم همه چی رو قبول کنیم ‌ همین طور که به مرور زمان  طالبان رو  هم قبول کردیم. ‌...

قآتل منطورت کیه ؟ حتی با صدام هم بعد از جنگ ۸ ساله که باعث شد این همه جوونهامون از بین برن ، صلح کر ...

صدام اعدام شد

در ضمن همون زمان صلح هم امام خمینی فرمودن این صلحنامه برای من ننگ نامه بود منو مجبور کردن بپذیرم

چه کسی مجبور کرد؟ همون کسانی که بزدل هستن

مخالف های اسد از اسرائیل تغذیه میشن خانمهمزمان با کشتار وحشیانه ی مخالف های اسد شبکه ی دوازده اسرائی ...

باشه ریپ نمیزنم . ولی به نظر شما چطور  میشه   هم حماس  هم اسرائیل با  مخالفان اسد باشن .‌‌..‌ 

در ضمن  اولین کشوری که منابع  این گروهک های اسلامی رو تامین میکنه مثل  القاعده  چون اینها یه زمانی شعبه القاعده بودن  قطر بوده  و هست 

کدوم کشتار وحشیانه ، شهرها بدون دفاع  دارن سقوط میکنن . حتی ارتش اسد  هم دیگه براش  نمیجنگه ..

طالبان و حماس که تبریک گفتن چون مخالف ها از نوع خودشون هستن سنی های  اسلامی افراطی

بای ✋  

باشه ریپ نمیزنم . ولی به نظر شما چطور میشه هم حماس هم اسرائیل با مخالفان اسد باشن .‌‌..‌ در ضمن ...

🔴 فوری / رسانه‌ تروریست های صهیونیست: ارتش اسرائیل در حال آماده شدن برای احتمال عملیات در سوریه با توجه به شرایط است‼️

🔴 کانال ۱۲ عبری:

🔻تا ساعات آینده احتمالا ارتش اسرائیل حمله به سوریه را شروع می کند؛ نابودی بارگاه جعلی دمشق در اولویت است

پ.ن : لعنت خدا بر شما یهودیان حرامزاده

ان شاء الله این آرزو را به گور خواهید برد

#سوریه

خودشون دارن میگن ما پشت مخالفان بشار اسد هستیم شما میگی نه😁

بعدم اینکه راجع به کشتار وحشیانه هم بگم

امروز همین گروه احرار شام اسرای ارتش سوریه رو تیر بارون کردن کشتن 

البته که گفتم تزویر به امان میده تا مقاومت رو بشکنه بعدش گردن اسرا رو خواهد شکست صمن اینکه شکی نیست سوری ها واقعا آدم های مقاومی نیستن و تسلیم شدن

🔴 فوری / رسانه‌ تروریست های صهیونیست: ارتش اسرائیل در حال آماده شدن برای احتمال عملیات در سوریه با ...

سلام. صبح بخیر ، حکومت دیکتاتوری   اسد سقوط کرد .و مردم سوریه بعد از ۵۰ سال  با خوشحالی به خیابان‌ها اومدند و جشن گرفتند .. زندانی‌های سیاسی  بعد از سالها آزاد شدند ..

در حکومت های دیکتاتوری تا ۱۵ دقیقه قبل از فروپاشی همه چیز عالی به نظر میرسد ..  به امید نابودی تمام دیکتاتورهای دنیا ...

این خبرهای جعلی دیگه فایده نداره ، اسرائیل گفته بود میخواد  سلاح های شیمیایی اسد رو بمباران کنه  تا به دست مخالفان  اسد نیفته ، چون ممکنه بر علیه ش استفاده کنن ..‌  اون  کاری به حرم نداره ، دیگه بسه دروغ ..  اونها اگر  میخواستن ، مگه تا حالا نمیتونستن ؟مگه سفارت ایران رو با موشک نزدن؟تا حالا هر نقطه ای از سوریه رو که خواستن  زدن  ... کسی طرفدار اسرائیل نیست ولی با دروغ هم نمیشه راه به جایی برد ...

تا همین دیشب در شبکه خبر ، ارتش اسد پیروز بود و میگفتن بعیده حکومتش سقوط کنه ...  صبح که شد  نه از اسد خبری بود و نه از حکومتش ... تمام شد و رفت ، به صلح آمیز ترین شیوه ممکن ، چون بعد از یه مدتی  هیچ کس حاضر نیست جونش رو به خاطر یه دیکتاتور که سالها به مردمش ظلم کرده به خطر بندازه 

چشم هاتون رو باز کنید دیگه در عصر ارتباطات این حرفها معنی نداره .. اونقدر شبکه های خبری هست که بشه اخبار درست و راست رو فهمید و میفهمی  کی دروغ میگه کی راست به راحتی ...

فقط رو سیاهیش میمونه ...

و حالا بعد از سقوط ، دیگه در تلویزیون خبری از اسم تروریست نیست ، شدن نیروهای مسلح  مخالف مشروع   که میشه باهاشون مذاکره کرد ... سیاست همینه ، خودت رو درگیر نکن ، 

سلام. صبح بخیر ، حکومت دیکتاتوری اسد سقوط کرد .و مردم سوریه بعد از ۵۰ سال با خوشحالی به خیابان‌ها ...

سلام صبح شما هم بخیر صهیونیست ها وارد سوریه شدن

اگه اسم اینا تروریست نیس پس صهیونیست هایی که هومدن سوریه توریستن😏

بشار اسد یه بزدل ترسو بیش نبود ما هم از اسد حمایت نمیکنیم ایران از خودش حمایت میکنه این اسرائیل قطعا برای سوریه دور خیز نکرده هدف چیز دیگه ای هس

شما خودت رو درگیر نکن اگه واقعا حالیت نمیشه داره چه به روز کشورمون میاد

2790
2778
2791
2779
2792