2821
2789

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

من فیسلر دارم‌عالیه . دو تا دیگ داره. یک میلیون خریدم

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم قابلمه 2.5 یه خورشت توش بخوای بار بزاری واسه چند نفر میشه و همینطور قابلنه بزرگتره؟ کلا لطفمیکنی یه توضیح در موردش بهم بدی منم قصد خرید مدل دقلوش دارم میخوام ببینم تک بگیرم بهتره یا دقلو

ببخشید عزیزم میتونم بپرسم قابلمه 2.5 یه خورشت توش بخوای بار بزاری واسه چند نفر میشه و همینطور قابلنه ...

من برای مثلا ۱۰ تا مهمون بزرگه رو میارم. برای ۵ تا کوچیکه.

پسرم همه زندگیم
آرسو زودپز برایتون خوبه?میخوام بخرم راهنمایی میخوام اگه پیاممو میخونی جواب بدی ممنون میشم

اره عزیزم من راضیم ازش .. ولی فک کنم بهتر از برایتونم باشه .. فقط گاهی وقتا یکم از سوپاپش اب میزنه بیرون 

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
اره عزیزم من راضیم ازش .. ولی فک کنم بهتر از برایتونم باشه .. فقط گاهی وقتا یکم از سوپاپش اب میزنه ب ...

مرسی عزیزم.اخه اینقد مارکای مختلف هست موندم بخدا چی خوبه.برایتون ۶۰۰ بود دوست همسرم تو مغازش داشت

سلام عزیزم شما از برایتون راضی هستی؟

بله راضیم ..‌۸ ساله دارمش

بالای سر کسی که خوابه "خیار" نخورید 😐                                                                                       
2790
2823
2791
2779
2792