2777
2789
عنوان

زنان شیراز

| مشاهده متن کامل بحث + 705 بازدید | 20 پست
من ۵ ساله پیش سیادتان میرم و دارو میخورم خسته شدم دیگه هیچ نتیجه ای روم نداره. لیزر هم میترسم برم چو ...

نوبت دهیش چجوریه من اول میخواستم برم پیش این دکتره ولی خب نتونسم نوبت بگیرم چه دارویی مصرف میکنی ؟

من گلوکوفاژ و اسپیرونولاکتون و مارلین

نوبت دهیش چجوریه من اول میخواستم برم پیش این دکتره ولی خب نتونسم نوبت بگیرم چه دارویی مصرف میکنی ؟من ...

نوبت دهیش هم حضوریه ولی نمیدونم بیمار جدید قبول کنه یا نه چون خیلی شلوغه مطبش. ولی خب من خودم شخصا زیاد راضی نیستم از نوبت دهیش و نظم مطبش و اینا. خیلیم وقت نمیذاره که برات توضیح بده مشلتو باید مدام ازش سوال بپرسی و خب تایم ویزیت هم خیلی کوتاهه.بنظرم سیادتان فقط واسه دیابت خوبه. میخواستم دکترمو عوض کنم ولی دو دلم نمیدونم پیش کی برم چون هر کی رو میبینم داره همین داروهای منو میخوره ولی روی من نیمدونم چرا جواب نمیده. 

داروهای زیادی مصرف کردم توی طول این چند سال. و خب هر دفعه بعضی هاش رو تغییر میداد. دوفاستون، اسپیرونولاکتون، فیناستراید، آگنوگل، روکین، سیپروترون کامپاند و....

مرکز پزشکی شکیبا تیو بیمارستان پیوند اعضا یه مدته افتتاح شده میگن تخصصی واسه ناباروری و pco و ایناست. البته من مجردم ولی خب ویزیت میکنن. نمیدونم برم اونجا یا نه؟ اسم دکترش فاطمه حقیقی هست. یا دکتر کفایت چمن آرا بهم معرفی کردن ولی خب میگن خیلی دکتر گرونیه 

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا من برم ببینم چجوره

کدومش؟

نه شعرهای سهراب، نه عاشقانه های شاملو، هیچ کدام مرهم بی قراری هایم نشد. کسی جز اخوان حال مرا درک نکرد.آنجاکه گفت: «کیستم جز تکه ای تنهایی»
پیوند

اگر رفتی ممنون میشم تجربتو بهم بگی