2777
2789

روضه یه تعدادی دعوت میکنن یه تعدادی خودشون میان چون روضه اس

من به جاریم نگفتم مامانت بگو خودش گفته بود و اومد

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

روضه یه تعدادی دعوت میکنن یه تعدادی خودشون میان چون روضه اسمن به جاریم نگفتم مامانت بگو خودش گفته بو ...

اخه جاریم قبل از روضه داشت با مادرشوهرم حرف میزد میگفت روضه خصوصیه ولی وقتی رفتم دیدم همه دعوت بودت حتی همسایه ها

اخه جاریم قبل از روضه داشت با مادرشوهرم حرف میزد میگفت روضه خصوصیه ولی وقتی رفتم دیدم همه دعوت بودت ...

من حدود ۱۰۰نفر دعوت کردم ولی ۲۵۰نفری اومدن

روصه اس دیگه اصلا همسایه هام نگفتم چون وقت نکردم ولی خداراشکر همه شون اومدن دیدن در بازه و سیاه زدیم و صدا میاد خودشون اومدن 

خداراشکر وگرنه این همه غذا را چکار میکزدم

به پشم های خود بیاموز که هر تاپیکی ارزش ریختن ندارد🙃🙃
اون دوستانی که میگن خیلی پرتوقع یعنی خودشون جای من بودن گلایه نمیکردن؟

بنظر من حتی اگه حق هم داشته باشی گلایه نکن! مگر اینکه قضیه طلب و بدهی باشه...

نمیگم کارش درست بوده ولی خب اختیار روضه و زندگی و دعوتیاش دست خودشه

شما شبیه اون نباش... ازش گله هم نکن اصلا

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

بعد جاری من مامانم دعوت کرده‌بود روضه خونه مامانش 

منو دعوت نکرده بود😂

“ببخشید و چشم بپوشید ، آیا دوست ندارید خداوند شما را ببخشد؟ و خداوند بسیار آمرزنده و مهربان است.”🌹(22- نور)

عزیزم بیخیال ذهن خودتو درگیر این چیزای بی ارزش نکن مگ مامان و خواهر شما خدایی نکرده محتاج دعوت اونن؟

حیف ذهن قشنگت نیست با این چیزا درگیر شه؟

اصلا ب روی خودتم نیار خودتو پیشش کوچیک نکن

امضا بلد نبودم اثر انگشت زدم🙄😒دستم به دامنت لایک نکن لااایک نکنننننننن😡کاربری دست ۳ نفره تاپیکارو دیدین تعجب نکنید☺😂
بنظر من حتی اگه حق هم داشته باشی گلایه نکن! مگر اینکه قضیه طلب و بدهی باشه...نمیگم کارش درست بوده ول ...

ممنون عزیزم، نه اصلا نیاز به گلایه نیست اگر هم چیزی باشه باید خودش متوجه بشه

ممنون عزیزم، نه اصلا نیاز به گلایه نیست اگر هم چیزی باشه باید خودش متوجه بشه

آره دقیقا

آدم یه وقتایی با گله کردن نقطه ضعف نشون میده و باعث خوشحالی طرف میشه

فراموشش کن

اینجا که هر چی می بینم دالون ِ تنگ و تاریکه! روحِ بزرگِ من دیدی دنیا چقدر کوچیکه

اینجا شعار زیاد میدن.کار بدی کرده توام دعوت نکن

بنظر منم کارش جالب نبوده

اسی جان شماهم دعوت نکن

خدایا تورا سپاس برای دنیای زیبایی که برایم ساخته ای🌱/ شکرگزاری و مدیتیشن با استاد حسین اُرا🧎‍♀️/ یه مینوزی که عاشق گربه🐈 و نجومه🌠/ روژای امروز با روژای سال قبل خیلی فرق کرده، درک میکنم توی این یک سالی که گذشت به اندازه ده سال پخته تر شدم و صبور/ راستی سن یه خانوم رو نمی‌پرسن یه خانوم همیشه توی مرز ۳۰ سالگی زندگی میکنه 🧚‍♀️ARMY

2790
2778
2791
2779
2792