2777
2789
عنوان

برادرشوهر

| مشاهده متن کامل بحث + 323 بازدید | 49 پست
چی شد

رفتن خونه برادرشوهرش 

برادره از حموم نیومده بیرون

جاریشم بیرون بوده زنگ میزدن جواب نمیداده

حالا دعوت کردن برای تولد

در مورد آلرژی به پروتئین گاوی اگه سوالی داشتی بپرس شاید بتونم کمکت کنم♥️me_allergy این پیجو حتما دنبال کنید برای آلرژیه🌷       بیگناه پای دار رفت نمیدانست بالای دار هم خواهد رفت! چاقو دسته ی خود را برید و محبت خارها را گل نکرد. همانطور که دوری دوستی نیاورد، در و تخته هم اصلا با هم جور نبودند. بار کج هم چه خوب به منزل رسید. به دعای گربه کوره عجب بارانی امد. کار از محکم کاری عیب کرد.ماه هم چه خوب زیر ابر پنهان ماند. اتفاقا پول خوشبختی آورد و ظلم ماندگار شد. تاریخ انقضای ضرب المثل ها هم به پایان رسید. عجب دنیای عجیبی ست...

خیلی بد نوشتی .دوباره واضح بنویس . خانمم چیه؟ کی بیرون بوده؟ اگه منظورت جاریته نزار شوهرت هم بره اگه ...

دیشب رفتیم خونه برادرشوهرم قبلشم زنگ زدیم به خودش البته خیلی طول نکشید که برسیم خونشون رفتیم اونجا دخترش که کوچیکه درو بازکرد برادرشوهرم میدونست مامیایم خونشون رفته بود حمام نیم ساعت نشستیم ازحموم نیومدبیرون جاریم هم خونه نبود من نمیدونستم که خونه نیست وگرنه نمی‌رفتم زنگ زدیم بهش جواب نداد ماهم اومدیم خونمون الان دخترش زنگ زد به شوهرم عموتولدمه امشب بیاین خونمون .همین من وپسرم نمیریم شوهرم ودخترم میخان برن جلواونا نمیتونم بگیرم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

همیشه بدون دعوت تلفن می‌زنید میرید خونه جاریت؟

وا بعضیاتون چه طرز فکرای عجیبی دارین . خیلی برات عجیبه زنگ بزنی بگی فلانی اگه هستین یه سربیایم پیشتون؟یجوری سوال میپرسی انگار تواین جامعه نیستین

رفتن خونه برادرشوهرش برادره از حموم نیومده بیرونجاریشم بیرون بوده زنگ میزدن جواب نمیدادهحالا دعوت کر ...

خو شاید بدون دعوت رفتن سر زده 

اینم زشته خدایی

🖤همه روح و تنم مرد ،،، واسه من وطن مرد🖤 خیابانی پوشیده از ترس 📌بیچاره گوسفندی که در گله زندگی میکند و گمان میکند اگر بی سرو صدا بچرخد ، هیچگاه نوبت او نخواهد شد...! پروف خودمم شات نگیرید ممنون 🤍🤍🤍 . ....... میگن ادمارو از بدیای گذشتش قضاوت نکن شاید سحر توبه کرده باشه اما من میگم ادمارو از خوبیای گذشتشون نشناسید ممکنه همین امروز صب کثیف شده باشه، میدونی بحثه روحه.****تتلو**** ❤️

وا بعضیاتون چه طرز فکرای عجیبی دارین . خیلی برات عجیبه زنگ بزنی بگی فلانی اگه هستین یه سربیایم پیشتو ...

چرا دعوا داری . اون از مدل نوشتنت . چند نفر هم بهت گفتن.   اینم از مدل حرف زدنت . حالا فهمیدی چرا جاریت نمی خوادتت؟ 

تو کی هستی که به من میگی تو این اجتماع انگار زندگی نمی کنم؟ ملاک اجتناعی بودن اینه که آیا تلفن بزنیم بریم یا دعوت بشیم ؟ چه ربطی داره . هر فامیلی یه مدله. تو از کجا میدونی من کی هستم کارم چیه؟.... فقط یه سوال پرسیدم .

ببین چی هستی که شوهرت زن برادرش و بهت ترجیح میده . متاسفم برات

خو شاید بدون دعوت رفتن سر زده اینم زشته خدایی

والا من یه کلمه جمله شما رو فقط سوال پرسیدم برید بخونید چقدر با بی احترامی  جوابم و داده . خودش مشخصه مشکل داره. ولی میگه همه به من حق بدید . همه بدن من گلم. 

برو گمشو نکبت

گم شدی نکبت خانم بی تربیت . هر چی سرت میاد از بی تربیتیته . خداروشکر من با خونواده شوهرم آنقدر صبوری کردم رابطه م عالیه. حتی بچه ت هم پشتت نیست . همه بدن؟ 

گم شدی نکبت خانم بی تربیت . هر چی سرت میاد از بی تربیتیته . خداروشکر من با خونواده شوهرم آنقدر صبوری ...

انقدر که دختر شوهرم پشت منه تو دختر خودت هم پشتت نیست.  با ادبیات سطح پایین خودت بخوام باهات صحبت کنم باید بگم خاک عالم بر سرت

نه توخوبی تو جلوبشین از تایپیک من بپربیرون

نیست که خیلی هم بلدی درست تایپ کنی  . نصف جوابها درباره اینه که هیچ کس حرفهات و نفهمیده دارن برای هم توضیح میدن .‌این تاپیک چرت و پرت چی هست که بخوام بیام توش . بدبخت من بابد تو رو‌نصحیت کنم 

انقدر که دختر شوهرم پشت منه تو دختر خودت هم پشتت نیست. با ادبیات سطح پایین خودت بخوام باهات صحبت کن ...

دخترشوهرت😜پس شوهر گیرت نیومده رفتی چسبیدی شوهر مردمو ازدستش درآوردی  وای وای وای