2777
2789
عنوان

عکس رنگی

| مشاهده متن کامل بحث + 190 بازدید | 39 پست

من ساکن تهرانم کالسکه شیر ساز و کل چیز های کوچولوم رو از اپ بی‌بی لایف سفارش دادم. راستش اولش برای خرید اینترنتی سیسمونی یکم حساس بودم، مخصوصاً از بابت اصل بودن جنس‌ها، ولی وقتی سفارشم رسید واقعاً خیالم راحت شد 😊

همه چیز دقیقاً همون چیزی بود که توی سایت دیده بودم، بسته‌بندی خیلی مرتب بود و ارسال هم سریع انجام شد. از پشتیبانی هم هر سوالی داشتم خیلی خوب راهنماییم کردن.

در کل تجربه خرید خیلی خوبی داشتم و چیزی که بیشتر از همه برام مهم بود این بود که محصولات اصل و اورجینال بودن. حتماً برای خریدهای بعدی هم دوباره از بی‌بی لایف سفارش می‌دم 💜👶🏻

https://babylifeshiraz.com/app/

ممنون عزیزم انشالله شما بعد چند وقت باردارشدین

مشکلات من دو جانبه بود عزیزم هنوز نشدیم 

و فقط آی وی اف جوابگوعه

از شما حتمن میشه فقط استرس نداشته باش بیخیال باش حتمن میشی عزیزم 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺
اها باردار شدین شما عزیزم مشکل چیبود

بله یه پسر دوساله دارم 

خودم مشکلی نداشتم فقط تیروئید کم کار بود 

همسرم واریکوسل و ضعف اسپرم داشتند تقریبا ناامید سده بودیم که ناباورانه باردار شدم

انسانم آرزوست....
مشکلات من دو جانبه بود عزیزم هنوز نشدیم و فقط آی وی اف جوابگوعهاز شما حتمن میشه فقط استرس نداشته باش ...

انشالله هرچه زودتر دامنه همه سبز بشه و همچنین منوشما عزیزم ❤️

ممنون 

اسم قرص ۱۲ساعته : آزیروسین۲۵۰اسم قرص روز درمیون :لووکسین۵۰

عزیزان این اسمه قرصایه هرکی استفاده کرده لطفا بمنم بگین کی باید استفاده کنم الان یا وقتی میخام عکس رنگی بگیرم😓

مگه عکس چیهچکار می‌کنن

عکس رنگی دستگاهیه که وارد رحم میکنند از داخل رحم عکس و فیلم میگیره و همزمان  ماده ای ب اسم حاجب تزریق میکنن ب لوله ها.. خود این دستگاه خیلی وقتا باعث میشه راه لوله ها باز شه و ماده حاجبم بنظرم اگه چسبندگی داشته باشه رحم و لوله ها نشون میده  بنوعی میشه گفت هم راهی برا فهمیدن مشکل و هم درمان هست. 

کاربری سال نودوهفتم ب چوخ رفت😊روحش شاد.. سرشارم از مشکل.. اینقد مشکلات وحشتناکی دارم ک خودمم میترسم بهشون فکر کنم. دوس داشتی برام دعا کن🙏🏻🌺