2777
2789

سلام عزیزان. نمیدونم چقدر در جریان این موضوع هستین اما فردا روز اجرای حکم قصاص اقا صابره پسرخاله کاربر بانو هست.من امروز دوباره یه سر به پیج آقای صمد پور زدم ایشون عکس مقتول و قاتل رو گذاشته بودن و نوشته بودن اگر فردا خبر خوشی داشتم دوباره پست میذارم اگر هم نه همه پست ها رو پاک میکنم😢 قلبم با دیدن عکس این جوون آتیش گرفت. هم قتل غیر عمد بوده هم این جوون ۱۱ ساله تو زندانه. انشاالله خانواده محترم حضرتی لطف کنن ببخشن.

من براشون نذر ختم ذکر یونسیه گرفتم.

لا اِلهَ اِلا اَنت اِنی کُنتُ مِنَ الظالمین

هر کدوم از شما بزرگواران که مایله هر تعداد که در توانتون هست این ذکرو بگه و اینجا اعلام کنه انشاالله فردا فرجی بشه و قلب این مادر نرم بشه و از حکم بگذره😢

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ

پنج تا میگم واقعا حالم خوب نیست بیشتربگم اماازته دلم میگم

مـــن بــــــلا نـــیـــســـتـــم کـــه😒بــــــلا مـــنه 😋                                     خاطرات من خداحافظ👋                                                        لطفا، ازتـه تــه تـــه قلبت برای،سلامتی پدرومادرم دوتاصلوات🙏وبرای حاجت قلبیم یک صلوات 🙏میفرستی🌹

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

پنج تا میگم واقعا حالم خوب نیست بیشتربگم اماازته دلم میگم

ممنون عزیزم حاجت روا بشی

ارزش ندارد که آدمی برای مبارزه کردن با کوتَه فکران، خود را آزرده سازد؛ زیرا پیروزی بر آن‌ها هیچ ارزشی ندارد.   میکل_آنژ
من ۱۰۰ تا میگم عزیزم.دلم گرفت آدرس پیجشو میدی

گلم سرچ کن shahinsamadpoor

میشه توضیح بدی 

ما تو جریان قرار بگیریم 

اگه واقعا اون آقا استحقاق بخشش داشته باشن 

از ته دل براشون دعا میکنیم 

ولی الان ما در جریان هیچی نیستیم

شمایی که داری امضای منو میخونی  بله با شمام   امیدوارم به تمام آرزوهای خوبت برسی 😇😚
تورو خدا یکی بگه دلیل قتل چی بوده.من اینستا ندارم..یکی خلاصه بگه 

یک نزاع دسته جمعی بوده. چندین نفر چاقو داشتن اما متاسفانه فرار کردن و فقط ایشون خودشو معرفی کرده و این بنده خدا هم هم مادرش داشته کتک میخورده و حواسش پیش اون بوده هم خودش چاقو دستش بوده. قصدش واقعا این نبوده. ۱۱ ساله تو زندانه امروز بردنش قرنطینه😢 برای همین آقای صمد پور و مددکاران دارن انقدر تلاش میکنن

میشه توضیح بدی  ما تو جریان قرار بگیریم  اگه واقعا اون آقا استحقاق بخشش داشته باشن  ...

توصیح دادم گلم. پیج آقای صمد پور برین