2777
2789
عنوان

چهل سالگی دیره

| مشاهده متن کامل بحث + 434 بازدید | 58 پست
اختلاف سنیشون هم خیلی میشهمن با داداشم۶ و و با خواهرم ۱۰ سال اختلاف دارم اصلا با خواهرم ارتباط نگرف ...

خودم با خواهرم که ۶ سال باهام فرقشه خیلی ارتباط نگرفتم در عوض با دوستم که هم سن هستیم بیشتر خو گرفتم

همسرم به دهن من نگاه میکنه البته از وقتی دکتر بهش گفت ۴۰ به بعد دیره یکم عقب کشید میگه فدقش ده سال ا ...

بخدا راست میگه

چیه میخوای خودتو بندازی تو دردسر 

حوصلشم ک نداری

خداحفظ کنه بچتو همینو بزرگ کن 

باز بچه دارب و شب بیداری و از پوشک گرفتن و کلاس اولی و ....

اووو

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

طبق تجربه خیر دیر نیست حتی اگر مادر اگاهی باشید بدلیل پختگی و تجربه زیستی طولانی تر رابطه صمیمی تری ...

ن بابا کاملا برعکسه هرکی اطرافم دیدم فاصله سنیشون کم بود صمیمی بودن  انگاری نسلاب هم نزدیکترن بهترهمودرک میکنن تا فاصله سنی زیاد!

خوب نیست ولی بستگی به توان خودت داره

توان که ندارم هیچ دوستم ندارم ولی دخترم تنها میمونه در آینده ای دور البته دکتر گفت خودش صاحب خانواده میشه صاحب فرزند میشه

😭😭😭😭😭 دخترم چی اون من مردم کیو داره

دور از جونت این چه حرفیه 

ازدواج میکنه شوهرشو داره بچه هاشو داره 

شما و همسرتم سایه تون بالاسرشه اول جوونی این حرفا چیه میزنی 

بچت ۵۰ سالشم بشه هستی

ن بابا کاملا برعکسه هرکی اطرافم دیدم فاصله سنیشون کم بود صمیمی بودن انگاری نسلاب هم نزدیکترن بهترهم ...

سن موثره اما لازمه ی درک کردن نیست.احتمالا در همین سایت نسل جوان دیدید که عقاید دوران مادربزرگ مارو دارن.همه ی این چیزا به خود فرد برمیگرده باید ببینه تو خودش میبینه نظری مخالف نظر خودش بشنوه؟اگه خودشون معتقدن و بچه اینده کاملا متفاوت عمل‌کنه برخوردشون چیه و..

Please leave me alone.Don't invite me!Don't call me!Don't text me!I'm