2777
2789
عنوان

بااین زندگی چ کنم؟!؟!

| مشاهده متن کامل بحث + 827 بازدید | 61 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه جدابشم هزینه ها و قسطا میوفته گردن مامانم بنده خدا چون چون تصادف بدی داشتم ازلحاظ پزشکی واسم سخت ...

پیش مامانت نمیتونی بزاری؟؟حضانت بچتو بهت میده؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
اخه نمیتونم ازهفته پیش تاحالا باهاش معمولی باشم تایمی ک خونه اس مثه الان من. دواتاقم درم قفل میکنم کلا نمیتونم ببینمش الان ک دارم صداشم میشنوم عصبی میشم اما ن اینکه دوسش نداشته باشمما اماخیلی سرخورده شدم و عصبیم کرده

اگه میخوای جدابشی اول یه پس انداز بزرگ میخوای بعدم اول کار پیدا کن بعد

البته اینا در صورتیه که حضانت بچتو داشته باشی

میخ‌ای بچه پیش خودت باشه دیگه نه؟؟

کسی چه می داند شاید همین لحظه زنی برای مرد سیاستمدارش می رقصد یا پیانو می نوازد و اواز می خواند و جلوی جنگ جهانی بعدی را می گیرد...کسی چه می داند شاید تنها شرط معشوقه هیتلر به خاک خون کشیدن دنیا بود...کسی سر از کار زن ها در نمی اورد با سکوتشان شعر می خوانند با لبهایشان قطعه نامه صادر می کنند با موهایشان جنگ می طلبند با چشم هایشان صلح....کسی چه می داند شاید اخرین بازمانده ای دنیا زنی باشد که با شیطان تانگو می رقصد....
پیش مامانت نمیتونی بزاری؟؟حضانت بچتو بهت میده؟؟

نه گلم چون مامانم اینا جداشدن خود مامانم چون مامانبزرگم زمین گیرن با پدرومادرشه البته مامانم خونه داره اما رهن داده

من جات بودم جدا میشدم تحت هرشرایطی

خونه رو میفروختم یه کوچکتر میگرفتم یا مهرم رو اجرا میگذاشتم

حتی حاضرم از گرسنگی بمیرم ولی با همچین موجودی نمونم😔😔😔😔

این کارما رو هم از فضای مجازی یاد گرفتید، وگرنه قبلا میگفتید حضرت عباس زد به کمرش     

دوسش داری بعد این پنج بار خیانت؟!

من جات بودم جدا میشدم تحت هرشرایطی خونه رو میفروختم یه کوچکتر میگرفتم یا مهرم رو اجرا میگذاشتم حتی ...

بچه اش....

اگه میخوای جدابشی اول یه پس انداز بزرگ میخوای بعدم اول کار پیدا کن بعد البته اینا در صورتیه که حضان ...

تاهفت سالگی میده یا میگه کلا مهرتو ببخش حضانت. مادام العمر

اخه نمیتونم ازهفته پیش تاحالا باهاش معمولی باشم تایمی ک خونه اس مثه الان من. دواتاقم درم قفل میکنم ک ...

اين كار بهش فرصت و بهانه لازم براى خيانت هاى بعدى رو ميده ها ... گرچه حق دارى