2821
2789
دقیقا من که عاشقشم 😊

این فصل کمدین ها و غیر کمدینهای بی مزه رو جمع کردن. ینی اگه نعیمه نبود من این فصل و نگاه نمی کردم

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

از جوکر خانما خوشم نمیاد کلا ندیدم

اتفاقا فصل قبلی، اولین جوکر خانومها عالی بود. خیلی ام استقبال شد. واقعا خنده دار تر از جوکر آقایون بود. با اینکه دست و بالشون توخیلی موارد بسته تر از آقایون بود

میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊

این فصل کمدین ها و غیر کمدینهای بی مزه رو جمع کردن. ینی اگه نعیمه نبود من این فصل و نگاه نمی کردم

این قسمت فقط بخاطر نعیمه نگاه کردم 

قسمت قبلی عاشق رشید شدم که زنبور شده بود 🤭

این قسمت فقط بخاطر نعیمه نگاه کردم قسمت قبلی عاشق رشید شدم که زنبور شده بود 🤭

آره اون فصلم فقط رشید با مزه بود. اینجور کمدینهارو (مثل نعیمه و رشید که خیلی میخندونن) معمولا با بی مزه ها ترکیب میکنن که بالانس بشه😄

آره اون فصلم فقط رشید با مزه بود. اینجور کمدینهارو (مثل نعیمه و رشید که خیلی میخندونن) معمولا با بی ...

من که اینقدر قسمت رشید رو نگاه کردم که هروقت میزدم جوکر همسرم میگفت یا خدا 😄😄😄

من که اینقدر قسمت رشید رو نگاه کردم که هروقت میزدم جوکر همسرم میگفت یا خدا 😄😄😄

من از علی صادقی ام خیلی انتظار بیشتری داشتم‌. اصلا اونقدری که فک میکردم با مزه نبود

اولش که دیدمش گفتم اومده بترکونه چقدر نظراتمون شبیه همه 🤭

👍👍😄

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز