2777
2789
دقیقا من که عاشقشم 😊

این فصل کمدین ها و غیر کمدینهای بی مزه رو جمع کردن. ینی اگه نعیمه نبود من این فصل و نگاه نمی کردم

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

از جوکر خانما خوشم نمیاد کلا ندیدم

اتفاقا فصل قبلی، اولین جوکر خانومها عالی بود. خیلی ام استقبال شد. واقعا خنده دار تر از جوکر آقایون بود. با اینکه دست و بالشون توخیلی موارد بسته تر از آقایون بود

بزرگترین مصیبت برای یک انسان این است که نه سواد کافی برای حرف زدن داشته باشد و نه شعور لازم برای خاموش ماندن.....ژان دلابرویه

این فصل کمدین ها و غیر کمدینهای بی مزه رو جمع کردن. ینی اگه نعیمه نبود من این فصل و نگاه نمی کردم

این قسمت فقط بخاطر نعیمه نگاه کردم 

قسمت قبلی عاشق رشید شدم که زنبور شده بود 🤭

این قسمت فقط بخاطر نعیمه نگاه کردم قسمت قبلی عاشق رشید شدم که زنبور شده بود 🤭

آره اون فصلم فقط رشید با مزه بود. اینجور کمدینهارو (مثل نعیمه و رشید که خیلی میخندونن) معمولا با بی مزه ها ترکیب میکنن که بالانس بشه😄

آره اون فصلم فقط رشید با مزه بود. اینجور کمدینهارو (مثل نعیمه و رشید که خیلی میخندونن) معمولا با بی ...

من که اینقدر قسمت رشید رو نگاه کردم که هروقت میزدم جوکر همسرم میگفت یا خدا 😄😄😄

من که اینقدر قسمت رشید رو نگاه کردم که هروقت میزدم جوکر همسرم میگفت یا خدا 😄😄😄

من از علی صادقی ام خیلی انتظار بیشتری داشتم‌. اصلا اونقدری که فک میکردم با مزه نبود

اولش که دیدمش گفتم اومده بترکونه چقدر نظراتمون شبیه همه 🤭

👍👍😄