این فصل کمدین ها و غیر کمدینهای بی مزه رو جمع کردن. ینی اگه نعیمه نبود من این فصل و نگاه نمی کردم
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
اتفاقا فصل قبلی، اولین جوکر خانومها عالی بود. خیلی ام استقبال شد. واقعا خنده دار تر از جوکر آقایون بود. با اینکه دست و بالشون توخیلی موارد بسته تر از آقایون بود
میگن مستی گناهه، به انگشت ملامت. باید مستارو حد زد، به شلاق ندامت🖤 سبوی ما شکسته، در میکده بسته💔 امید همه ی ما به همت تو بسته. به همت تو ساقی، تو که گره گشایی🕊
این قسمت فقط بخاطر نعیمه نگاه کردم قسمت قبلی عاشق رشید شدم که زنبور شده بود 🤭
آره اون فصلم فقط رشید با مزه بود. اینجور کمدینهارو (مثل نعیمه و رشید که خیلی میخندونن) معمولا با بی مزه ها ترکیب میکنن که بالانس بشه😄
من که اینقدر قسمت رشید رو نگاه کردم که هروقت میزدم جوکر همسرم میگفت یا خدا 😄😄😄
من از علی صادقی ام خیلی انتظار بیشتری داشتم. اصلا اونقدری که فک میکردم با مزه نبود
اولش که دیدمش گفتم اومده بترکونه چقدر نظراتمون شبیه همه 🤭
👍👍😄