2777
2789
اگر وقتشو داری،بزن تو کار فروش اینترنتی لباس با حداقل سود کلی درآمد داره این کار من خودم چند وقت پ ...

شما سفارشا رو پست میکردی؟

خدا عمری به من بدهد پیر شدنت را ببینم ،موهای سفید زیبایت را ،لرزش ریز دستهایت ؛ چشمان قشنگت را پشت عینکهای ته استکانی ،خدا عمری به من بدهد که تا آخر با تو باشم؛من خودم را تا بینهایت با تو تصور کرده ام...

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

چه طوری؟میشه راهنماییم کنی

اول از همه برو تو نت سرچ کن کانال های عمده فروشی رو پیدا کن،

عمده گرام رو پیدا کنی خیلی خوبه،

اگر هم پیدا نکردی برو تو برنامه دیوار بگرد،معمولا اونجام اگهی عمده فروش پیدا میکنی

بعد خودت یه کانال درست کن،با ۶۰۰یا ۷۰۰تومن میتونی شروع کنی،لباس سفارش بدی و بزاری تو کانال

البته مهم ترین قسمت کار تبلیغاته،باید مرتب تو دیوار آگهی بزاری،و گروهای تبلیغاتی واتساپ و تل گرام شهرتون رو پیدا کنی اونجام آگهی بزاری

حتی میتونی واسه سرارسر ایران پست کنی

و همینجا تو نی نی سایت و بقیه جاها هم تبلیغ کنی

شما سفارشا رو پست میکردی؟

آره پست میکردم،هزینه ی پست با مشتری بود

البته اینقدر قیمتهام خوب بود که همه استقبال میکردن

لباسهام همه زیر ۲۰تومن،خدا شاهده دیروز رفتم بازار دیدم،لباسی که من ۷و پونصد میخریدم ۱۵میدادم،دستفروش داره میده ۳۰تومن،یعنی ۴برابر سود

این کانال عمده فروشی کفش بچگانه س دیروز رفتم واسه پسر سه سالم کفش بخرم زیر ۶۰تومن پیدا نکردم http ...

عزیزم از طریق اداره پست پست میکردی ؟هزینه ش چقد میشد؟چقد پول پست میزاشتی رو جنسا؟

خدا عمری به من بدهد پیر شدنت را ببینم ،موهای سفید زیبایت را ،لرزش ریز دستهایت ؛ چشمان قشنگت را پشت عینکهای ته استکانی ،خدا عمری به من بدهد که تا آخر با تو باشم؛من خودم را تا بینهایت با تو تصور کرده ام...
عزیزم از طریق اداره پست پست میکردی ؟هزینه ش چقد میشد؟چقد پول پست میزاشتی رو جنسا؟

سرچ کن هزینه ی ارسال مرسوله پستی

سایت پست میاد واست،وزن مرسوله،نوع مرسوله،شهر مقصد و بقیه گرینه ها رو بزن واست میاد

پست سفارشی از بقیه پستها بهتره هزینه ش کمتره،معمولا سه روزه میرسه

من بیشتر مشتریهام داخل استانی بودن هزینه ی پست حدود ۷یا۸تومن بود

بیرون استان یکی داشتم ۸تومن شد

در کل سعی کن تبلیغات رو از شهر خودت شروع کن،داخل استان خودت بیشتر میتونی مشتری پیدا کنی چون هزینه پست کمتره

تو شهر خودت هم میتونی،بعد از انجام ثبت سفارش آدرس بدی مشتری بیاد دم در ازت بگیره که هزینه پست هم نده

من فقط دوماه کار کردم،اصلا روحیه بازاری ندارم زود کشیدم کنار،

کانال پوشاک بچگانه داشتم کانالم رو با جنسام به قیمت عمده دادم رفت

اونیکه ازم خریده خیلی راضیه میگه هم مشتری زیاد دارم هم سودش خوبه

اینم لینک کانالم که فروختم برو کانال و جنسا رو ببین

https://telegram.me/babyshop98

سرچ کن هزینه ی ارسال مرسوله پستی سایت پست میاد واست،وزن مرسوله،نوع مرسوله،شهر مقصد و بقیه گرینه ها ...

ممنون عزیزم

کاردرمنزل سراغ دارم روزی 40تومن هم درآمد میتونی داشته باشی بستگی به خودت داره من خودم یه هفتس کار کردم روزی 20تومن واریز شده  

خدایااااااااا شکرت که بهم امیرحسین دادی       
کاردرمنزل سراغ دارم روزی 40تومن هم درآمد میتونی داشته باشی بستگی به خودت داره من خودم یه هفتس کار کر ...

سلام میشه بگی چه کاری

دوست عزیزمیشه لطف کنی برای رفع مشکلم یه صلوات بفرستی ان شاالله که تو هم به خواسته دلت برسی...