2777
2789

خوانوادم به فامیلا رشته و دانشگامو دروغ گفتن خودمم یکیشونو میبینم مجبورم دروغ بگم حالم خیلی بده دوس دارم جیغ بکشم چرا خوانوادم از اول راستشو نگفتن دارم خفه میشم از استرس ک نکنه بفهمن نکنه ابرو خانوادم بره نکنه ابرو مامانم بره  به جایی رسیدم ک با خودکشی هم خلاص نمیشم ته چاه عمیقی گیر کردم با زنجیر بسته شدم تو چاه انگار هیشکی به دادم نمیرسه از کی کمک بخوام از کییی هیچکی صدامو نمیشنوه احساس خفگی میکنم من ازاد نیستم ای کاش به دنیا نمیاومدم ای کاش🖤

همین ؟ خب بعدا بگو تغییر رشته دادم 

دوست گرامی اقشار و صنف های مختلفی از جامعه اینجا عضو هستن طبیعی نظرات متفاوت باشه پس بدون توهین به گروه های دیگه نظراتتون رو بیان کنید و اگه نظری مخالف شماست درجا نگید روشنفکر بازی به معنای کلمه روشنفکر رجوع کنید 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ببخشید ببخشید ولی چه خانواده احمقی 

خودت سنت کمه اونا چرا باید دروغ بگن

زنی را می شناسم من که شعرش بوی غم دارد ولی می خندد و گويد که دنيا پيچ و خم داردزنی با تار تنهايی لباس تور می بافد زنی در کنج تاريکی نماز نور می خواند

بنظر من اشتباه خانوادتو توجیه نکن تو باید از اول راستشو میگفتی ، منم وقتی مامانم به یکی از فامیل درباره من دروغ میگه میپرم وسط میگم اشتباهه خودمو خلاص میکنم فوقش دردسرش یکی دو روزه ، بهتر از اینه چندین سال عذاب وجدان بگیری بخدا

وای چه خبره؟!!

چقدر بزرگش کردی؟!!!

بگو از رشته ام خوشم نیومد با روحیاتم جور نبود تغییر رشته دادم

یا انصراف دادم دوباره کنکور شرکت کردم و این رشته جدیدو دانشگاه جدید رفتم

منم رشتمو دروغ گفتم به همه🤣🤣

فقط 8 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

تیکر تموم شدن سال 🌹یه جاهایی اشتباه کردی چون برات لازم بود، یه روزایی اعتماد کردی و ضربه خوردی چون باید درس میگرفتی، یه موقع هایی در روابط سمی و نامناسب وارد شدی و دلت شکست چون نیاز به تجربه داشتی... ولی نباید خودتو به خاطرش سرزنش کنی؛ چون تمام اشتباهات بخشی از مراحل رشد تو بوده! مراحلی که باید ازشون عبور کنی تا گوهر وجودیت رشد کنه و به کسی که میخوای و واقعا باید باشی تبدیل بشی. پس لطفا خودتو سرزنش نکن چون تو با اشتباهاتت تعریف نمیشی و تمام این مسیر بخشی از مراحل رشد و تکامل توعه تا خودتو بشناسی و بدونی از زندگیت چی میخوای... پس سخت نگیر رفیق، قدرِ خودت و لحظات زیبای زندگی رو بدون و ازش لذت ببر♥️