2821
2789
حالا من خودم چرم نمیخرم کفش و کیف چرم دوست ندارم فانتزی میپسندم شمام مشخصه خسیسی😂

نه خسیس که نیستم 

ولی اجناس گرونن واقعا 

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

ته شفیعی

اسم مغازه ش قلب دومه؟؟؟

راستی قابلی خریدی ازشون؟

چند وقته میخوام بخرم هی به قول معده خسیسی میکنم نمیرم بخرم 😂

شهادت رهبر شهیدم مبارک ...راه ادامه دارد .شبهه یا سوالی داشتید بپرسید ...فقط و فقط سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید و سوال شخصی نپرسید ...............................حدیث کسا حداقل ۳ نفری بخوانید برای این ایام و سوره فتح........................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد..........

اسم مغازه ش قلب دومه؟؟؟راستی قابلی خریدی ازشون؟چند وقته میخوام بخرم هی به قول معده خسیسی میکنم نمیرم ...

اره تو نشان بزن میاره واست  من که راضی بودم واسه کل خوانواده از اونجا خرید میکنیم 

ما به آزمون و خطا استادیم استتتتتتتاد
گرون که شده ولی یه دونه بگیر خوبشو بگیر

خوبشو واس زن بچه میگیرم 

خودم سعی میکنم بسازم 

به قول معده😐😂

ببخشید معده خانوم

2790
2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز
داغ ترین های تاپیک های امروز