2777
2789
عنوان

شکلات دبی😋🌰🍫🍮

| مشاهده متن کامل بحث + 619 بازدید | 25 پست
والا تو شهر ما یه مغازه هست داره بیا بخر🤣

بیا بریم😂🏃‍♀️🏃‍♀️🏃‍♀️

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..خدایی فکرشو میکردین یه روزی با کسی که نمیشناسیمش درد دل کنیم؟؟ 🙃

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تو یه مارکت تو الهیه دیدم

کوروش بزرگ♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️♥️هر سوالی درباره تومور مغزی و مهندسی عمران داشته باشید جواب میدم♥️ از سال ۹۶ اینجام و از تجربیاتم بگم همیشه ادمای بددهنی که دیدم تحت وضع مالی بد یا خانواده بدی بودن جواب توهین این افرادو ندید جاش دعا کنید که از این منجلاب بیرون بیان ♥️

اره دقیقا انگار باقلوارو زدی تو شکلات 😂۱.۵۰۰ بود اینی که من گرفتم تو خونه درست کنی ارزون تر در میاد ...

مرسی❤

#اکیپ جذابای سایت💅🤳فمینیست و حامی حیوانات🫶ولی من واقعا با حیوانات حالم خوبه:)بنده یک عدد دختری با اهداف بلند هسدم🌱و معتقدم که:جهان هرکس به وسعت افکار اوست✨️بعضی تاپیک ها برای رد گم کنی اطلاعات اشتباه دادم اگر یه جا دیدی یه چیزی گفتم یه جا دیدی یه چیز دیگه گفتم واسه رد گم کنی بوده..خدایی فکرشو میکردین یه روزی با کسی که نمیشناسیمش درد دل کنیم؟؟ 🙃

عزیزم کاری داشتی درخواس دادی

اره

میگفتم آیدی روبیکا بدی واسه گپ زدن ک کنسل شد