2777
2789
عنوان

چیکار کنم دهانه رحمم باز شه🥺

| مشاهده متن کامل بحث + 508 بازدید | 21 پست
من فک میکردم باید یه رابطه طولانی داشته باشیم چه جالب ممنونم ازتون

اره رابطه داشته باش خودتم ارضا بشی دهانه رحمت باز میشه من اینجوری شد همون شبم اورژانسی رفتیم زایمان کردم

عروس دریایی
ممنون عزیزم ♥چرا کلاسارو مرتب رفتم ولی ورزش نکردم خیلی تنبلی کردم🤦🏻‍♀️💔

ماما همراه من می‌گفت بهترین راه نفس عمیق کشیدن هست من یادمه در عرض ۴۵ دقیقه با اینکار از ۲سانت به ۱۰ سانت رسید

بسلامت زایمان کنی ما رو هم دعا کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اره تو بیمارستان ماما برای ما می‌گفت انجام بدید البته من آخرش سزارین شدم

من کلا سز بودم ولی این مطلب رو تو اینستا دیدم که ماما همراه میگفت باعث راحتی تو زایمان طبیعی میشه چون تحریک میشه 

عزیزای آسمونی همیشه در قلبم :مادرم 💔پدرم💔/// بر پیکر باد پیامم بنویسید ،بنویسید که سپید شد از دلتنگی … 

من فک میکردم باید یه رابطه طولانی داشته باشیم چه جالب ممنونم ازتون

خواهش عزیزم  

انشالله بسلامتی باشه

حالا نمی تونم باز کنم اینجا 

به ارگاسم برسی خیلی خوبه

خرّم آن روز که پرواز کنم تا بر دوست               به هوای سر کویش پرو بالی بزنم            ❤                               الهی شکرگزار این زندگی هستم که به من بخشیدی؛ به خاطر همه چیزش:تو را شکر بابت آدم‌هایی که معلم من بوده‌اند.❤تو را شکر بابت درس‌هایی که زندگی به من ارزانی داشته‌اند.❤تو را شکر برای عشقی که می‌گیرم، می‌بخشم و می‌پراکنم. ❤                              ( تایپ کردم گلبهارجون بعد دیدم  "ر" جا افتاده)😮
ماما همراه من می‌گفت بهترین راه نفس عمیق کشیدن هست من یادمه در عرض ۴۵ دقیقه با اینکار از ۲سانت به ۱۰ ...

آره تنفس خیلییی مهمه..... چشم عزیزم حتما دعا میکنم ان شاءالله هرچی که خیرته مقدرشه برات

2790
2778
2791
2779
2792