لاریس مدیر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 691 عنوان لطفا بیاین | مشاهده متن کامل بحث + 162 بازدید | 22 پست ازدیروز پسرم تب ویروسی داره دکترش شربت ایبو بروفن داد گفت اگه تبش پایین نیومد نصف شیاف دیکلوفناک بزار,باشربت بروفن تبش پایین نمیادمنم دیروز یک بار وانروز یکبار صبح و یکبارم الان براش شیاف گزاشتم ,الان استرس گرفتم که نکنه مشکلی واسش پیش بیاد...کسی میدونه ضرر داره یانه 1396/09/06 | 23:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
مرضیه_(_مامان_پارسا_جون_) عضویت: 1390/06/12 تعداد پست: 1075 شیاف استامینوفن نزاشتم عزیزم,شیاف دیکلوفناک هستش,بنظرتون ضرر نداره؟ من تا حالا ديكلو استفاده نكردم براي بچهنميدونم
سفیدبرفی۶۶ عضویت: 1396/01/14 تعداد پست: 1297 اره روان کننده هست ولی فورا تبشو پایین میاره,با شربت و..اصلن تبش پایینتراز38نمیاد حتماحمامش ببرتبش میادپایین الهی یهویی همونی بشه که دلتون میخواد.
لاریس مدیر استارتر عضویت: 1396/06/31 تعداد پست: 691 مریضی بچه خیلی سخته.من یه هفته تمام دستم به دخترم بندبودازاین ویروس جدیداگرفته بودهنوزم کامل خوب نشد ... اره وقعا باورتون میشه من ازدیروز تا حالاوفقط 4ساعت تونستم بخوابم همش استرس دارم
shokofe23 عضویت: 1396/05/31 تعداد پست: 252 عزیزم با مخلوط اب ولرم با نمک یا اب والکل پاشویه کن نتیجه بهتری میبینی
سفیدبرفی۶۶ عضویت: 1396/01/14 تعداد پست: 1297 اره وقعا باورتون میشه من ازدیروز تا حالاوفقط 4ساعت تونستم بخوابم همش استرس دارم درکت میکنم .دکترفقط به من میگفت مواظب تبش باش حتی اگرسرمابخوره بهترازاینه که تبش بره بالا.منم هرشب حمامش میکردم بخاطرتبش الهی یهویی همونی بشه که دلتون میخواد.
مرضیه_(_مامان_پارسا_جون_) عضویت: 1390/06/12 تعداد پست: 1075 اره وقعا باورتون میشه من ازدیروز تا حالاوفقط 4ساعت تونستم بخوابم همش استرس دارم خوب ميشه عزيزمفقط شب تب بچه ها بالاتر ميره حواست باشهاگر خواستي بخوابي البته وقتي تبش پايينتر از ٣٨ شد هر نيم ساعت يا ٤٠ دقه آلارم بذار بچه تو چك كنمن اينكارو ميكنم كه خدايي نكرده بچه تو خواب تبش بالا نره
سفیدبرفی۶۶ عضویت: 1396/01/14 تعداد پست: 1297 عزیزم با مخلوط اب ولرم با نمک یا اب والکل پاشویه کن نتیجه بهتری میبینی نه میگن الکل خوب نیست.ولی اب نمک براپاشویه خوبه الهی یهویی همونی بشه که دلتون میخواد.
مرضیه_(_مامان_پارسا_جون_) عضویت: 1390/06/12 تعداد پست: 1075 عزیزم با مخلوط اب ولرم با نمک یا اب والکل پاشویه کن نتیجه بهتری میبینی به هيچ وجه با مخلوط آب و الكل پاشويه نكنيد ممكنه بچه مسموم بشه