2777
2789

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

دوست دارم موقع ظهور امام زمان منم باشم ولی سعادت میخاد

خیلی ها میتونن بعد از ظهور ایشون حتی اگر مرده باشن به اذن خداوند زنده بشن مراقبت از اعمال وفراهم اوردن مقدمات ظهور رعایت کنید انشاالله که باشید

جمعه13دی 1398داغی که هرگزسردنمیشود

اما اگر بخوایم واقعا به این سوال جواب بدیم

مسئله اینجاست که غیبت ایشان به معنای عدم وجود فیزیکی ایشون نیست بلکه به معنای گمنامی در بین مردم

به این معنا که ایشون درمیون مردم هستن با مردم نشست و برخاست دارن تو مناسک حج شرکت میکنن و ... اما مردم شناختی از ایشون ندارن

به گونه ای که میگن هر وقت حضرت ظهور کنن خیلی ها با ایشون آشنا هستن و نمیدونستن...

ايرانم طاقت بيار 1401 نزديك است...
اما اگر بخوایم واقعا به این سوال جواب بدیم مسئله اینجاست که غیبت ایشان به نعنای عدم وجود فیزیکی ایش ...

بله همینطور هست معرفتمون رو باید نسبت به ایشون بیشتر کنیم انشاالله که لایق دیدار باشیم

دوست دارم موقع ظهور امام زمان منم باشم ولی سعادت میخاد

مثلا گفته شده کسی که 40 صبح دعای عهد رو بخونن انشاالله که موقع ظهور امام عصر به اذن خداوند زنده خواهند شدامام صادق (ع) نقل کرده اند: «هر که چهل صباح این عهد را بخواند از یاران قائم ما باشد و اگر پیش از ظهور آن حضرت از دنیا برود، خدا او را از قبر بیرون آورد که در خدمت آن حضرت باشد و حق تعالی به هر کلمه آن هزار حسنه، او را کرامت فرماید و هزار گناه از او محو کند.»

چه شود بیاید آن روز که به تو رسیده باشم

به هوای دیدن تو ز هوا رهیده باشم

همه عمر من به یاد تو گذشته نازنینا

نکند که من بمیرم و تو را ندیده باشم

گرچه بنده گناهکار هستم ولی منتظر ظهورتم آقا جان 

❤زتمام بودنی ها توهمین زآن من باش ❤که زغیرباتو بودن دلم آرزو ندارد😍