2777
2789
عنوان

مامان های اردیبهشت 90

| مشاهده متن کامل بحث + 745748 بازدید | 22542 پست
مرسی دوست جونا

به علی صبحها ابلیمو و عسل وابجوش بده عالیه ایشا... به سلامتی دختر نازت سالم و خوش قدم باشه

سرور جونم نکش پنکش صبر کن

بچه ها یه سایت درست درمون معرفی کنین که واتس اپ دانلود کنم پلیز

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

مرسی دوست جونا

به علی صبحها ابلیمو و عسل وابجوش بده عالیه ایشا... به سلامتی دختر نازت سالم و خوش قدم باشه

سرور جونم نکش پنکش صبر کن

بچه ها یه سایت درست درمون معرفی کنین که واتس اپ دانلود کنم پلیز
گلی راست میگه فراز هم من براش یا کتاب میخونم یا سی دی میبینیم و غذا میخوره گرچه تو مهد به هوای بچه ها جو گیر میشه میخوره . به علی هم با بازی غذا بده
البته چون زیاد میجنبند لاغر میشن فراز هم کلی لاغر شده . هر کی میبینه میگه رژیم داره؟
خدایا سپاسگزارم .
Lilypie Pregnancy tickers
ایشالا به سلامتی و زود هفته هات تموم بشه و نینی نازت رو بغل بگیری
من پیش دکتر شکری بیمارستان پاستور نو رفتم ... همون موقع جنسیت رو بهم گفت.. 12 هفته بودم

علی هم به عشق کارتن چند لقمه میخوره اما نوشیدنی نمی تونم اینجوری بهش بدمممممممم

گلی جون ما همه تو واتس آپ هستیم اما برنامه اش رو از هدی بپرس که کدوم سایت بهتره
دخمل طلای من الان در آغوشمه
سلام و روز به خیری به همه دوستان

سپیده جان علی بهتره سرماخوردگیش؟ ایمنی بدنش رو باید ببری بالا ... البته ویروس هم پخشه تو هوا کلا
کاش امروز هم باز بارون میومد کمی .... وااااااااااااای دیروز خیلی هوای ملسی بود خدایی

سارا جان پس شما بودی گلم .. باور کن قابلی نداشت .. به هر حال ممنون

مریم جونم نه شما فرار میکنید نه من خخخخخخخخخخخ ازتون اون روز نقدی میگیرم با سودش هههههههههه
دیبا جون خوبه؟ با مهد چه میکنه؟
خوشحالم عروسی خوش گذشته، همیشه به جشن و شادی گلم
راستی اسم شربتی که دکتر داده رو هم دیدی که بگی بهمون ؟ مرسی
من به طاها سانستول میدم و به نظرم جواب داده .. اشتهاش بهتره

گلایول جان خوش آمدی به جمع ما ... راستش من از نت برگ وقتی تخفیف داشت برای بچه ها گرفتم اما آزادش هم میشه
کافه خلاقیت – سعادت آباد – 22074273
من میخوام امروز ظهر زنگ بزنم برای حدود 10 الی 11 نفر در تاریخ 7 آذر عصر 5شنبه رزرو کنم
دوست داشتی همون روز بگو برات رزرو کنه .. بگو یک ساعت استفاده از زمین بازی بچه ها رو میخوام
البته پکیج کافی شاپ برای مادرها رو گرفتیم که اون آزاد هست و دیگه نیازی به رزرو نداره
خوشحال میشیم ببینیمتون

سرور جونم بهتری الان؟ صبحی خیلی خسته بودی گویا ... خدا توان میده گلم

به به مادرزن جان ... رسیده به خیر ... انشاا.. قیمت خودتون بشه برید مکه
عروس گلم خوبه؟ بیا با طاها یه قرار تاتری بذارند و برند دیگه

گلی جان پس قید کار رو زدی ... من میگم بهترین کار رو کردی ...
راستش من از آبه مرغون بیزاااااااااااااااااااارم .. فوبیا این بیماری رو دارم ... خدا نکنه حالا حالا ها طاها بگیره ... نههههههههه
میتونی از این لینک ها دانلود کنی whatsapp رو
http://fitak.rzb.ir/post/15/%D8%AF%D8%A7%D9%86%D9%84%D9%88%D8%AF-%D8%B1%D8%A7%DB%8C%DA%AF%D8%A7%D9%86-%D8%AC%D8%AF%DB%8C%D8%AF%D8%AA%D8%B1%DB%8C%D9%86-%D9%88%D8%B1%DA%98%D9%86-%D9%88%D8%A7%D8%AA%D8%B3-%D8%A2%D9%BE-free-download-whatsapp.html

یا توی گوگل بزن " دانلود رایگان واتس اپ"

بعدش اگر شماره من رو داشته باشی، اونجا میتونی منو ببینی که واتس اپ دارم، بهم اونجا پیغام بده که بگم هدی به گروه دعوتت کنه یا اگر شماره هدی جون رو داری ، خودت اونجا بهش پیغام بده

آزاده جان امیدوارم زودی خوب شی ... نیما چطوره؟

سمیه جان ، چه خبر؟ ایمیل من کارساز بود دوستم

بقیه دوستان امیدوارم همگی خوب و خوش باشید

بچه ها اون سایت هایی که دیروز براتون گذاشتم ... کودک سیتی خیلی مطالب مفیدی داره .. آموزش زبان داره .. کاردستی و شعرهای خوشگل .. حتماً بهش سر بزنید www.koodakcity.com