2789
ماکارونی بردن آزمایش گفتن از ماکارونیه

من چند تا پیج پزشک تو اینستا دارم اسم برند رو نگفتن گفتن اجازه نداریم اسم برند رو بگیم ولی تو مواد اولیش چیزی بوده که فاسد بوده بعد درست شده 

ولی جدا از این مسائل منم نزدیک دوساله که ماکارونی میخورم دلدرد عجیبی میگیرم ولی مطمعن  هستم از خود ماکارونی هست این دلدرد ربطی به گوشت و روغن و رب نداره 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

کاملاً موافقم باهاتولی این موضوع دیگه وحشتناکه

از کجا معلوم کار دشمن اون برند نباشه .یک چی تزریق کرده روی ماکارونی....اول باید برند بره بگرده چه جوری اتفاق افتاده ...ما اشپزی داشتیم .واسه ختم مامان بزرگم .تو کل غذا شیشه ریز بود.اشپز به ما نگفت کار کیه .بعدا بابام بهش گفت اشپز گفت میدونم کار کیه ولی نمیگم .دشمن بابام شیشه ریز ریخته بود تمام ابرومون را برد

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت 

از کجا معلوم کار دشمن اون برند نباشه .یک چی تزریق کرده روی ماکارونی....اول باید برند بره بگرده چه جو ...

وای چقد بی وجدان بود یه درصد دلش به حال بچه نسوخت😭

خدایا همسرمو برام نگه دار  ته همراه پیر بووشم پیری با ته قشنگه♥️♥️♥️♥️♥️
اسم مارکو نگفتن که

نباید بگن .اکثرش کار رقیبه .چون مسمومیت ها معدود بوده .صد علت داره این کارا واسه اینکه سهام شرکت پایین بیاد و اون سهام بخرند .یا برند ساختش توقیف شه و مارک بقیه خریداری شه

هر وقت تحقیر شدی .محکم بهش بگو از در نیومدی از پنجره اومدی به سلامت