گل_نرگسم_ مدیر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 994 عنوان چرا من لالم | مشاهده متن کامل بحث + 417 بازدید | 32 پست اصلا یک کلمه حرف نمیتونم بزنم سرکارم خودمم میدونم خیلی خسته کنندم چرا اخه همیشه به این دخترایی ک پرحرف و شوخن حسودیم میشه همه از من بدشون میاد ب خدا هیچکی دوس نداره با من باشه چون خسته کنندمنمیدونم اصلا چی بگم راجب چی حرف بزنم😭😭😭😭😭😭 عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋 میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊 1403/09/08 | 16:16 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
dokhibanafsh24 عضویت: 1401/11/25 تعداد پست: 31663 من تو محیطی ک اقا باشه بسیار جدی و خشکو اخمو هستمکسی بهم بگه تو تیکه تیکش میکنم.اما جمع دخترونه ،لوس ترین و شیطون ترین ورژنمو نشون میدم 👺.
باابونههه عضویت: 1403/09/05 تعداد پست: 241 منم خیلی کم حرفم و اتفاقا از آدمایی که زیاد حرف میزنن خوشم نمیادولی متاسفانه بعضی افراد بد برداشت میکنن فک میکنن خودم میگیرم یا دوس ندارم با اونا هم کلام شم درصورتی که من کلا همینطوریم
گل_نرگسم_ مدیر استارتر عضویت: 1403/02/10 تعداد پست: 994 منم خیلی کم حرفم و اتفاقا از آدمایی که زیاد حرف میزنن خوشم نمیادولی متاسفانه بعضی افراد بد برداشت می ... ولی من اصلا نمیتونم با این قضیه کنار بیام دیروز با همکارم تو مغازه تنها بودم ولی حتی نتونستم یه کلمه مثل آدم باهاش صحبت کنم فکر کن هشت ساعت حرفی واسه گفتن نداشتم خیلی از خودم خسته شدم تو هر موقعیتی همینم 😫 عاشق فلسفه و طبیعت 📚🌿🦋 میرسد روزی به پایان هر غمی...🕊