2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

سلام.الان که دارم براتون تایپ میکنم به حدی از این مشکل خستم که پر اشکم...سه ماهه ازدواج کردم هنوز دخترم.وقت دخول درد شدیدم و اشکام دل شوهرمو اینقد میسوزونه که دلش نمیاد کاری کنه...هرچقد میگم کاری نداشنه باشه به ناله های من بیفایدست....الان چندوقتیه که اون تو رابطه پر استرسه....حس میکنه بیعرضس...چون این شده یهدمعضل واسمون....تو هفته پیش بهم قول دادیم امروز دختر بودنم تموم شه‌‌.ولی باز نشد.... از ناراحتیش تو این سر رفته بیرون قدم بزنا....من پر اشک...دیگه امید ندارم بشه....نمیدونم تقصیر کدوممونه.درد من یا دلسوزی اون. که دیگه حالا ایپیدمی شده واسش و مث سابق پرانرژی نیست تو رابطه...... کلا لذتا ودخوشیای اول زندگیمون همه تو حاشیه رفته...تروخدا یکی اگه یکی میدونه کمک کنه

سلام.الان که دارم براتون تایپ میکنم به حدی از این مشکل خستم که پر اشکم...سه ماهه ازدواج کردم هنوز دخ ...

عزیزم حتمن یه سر برو پیش خانم خیابانی دکترای مامایی دارن و همه می گن تو این کار معجزه می کنه تو اینستا هم پیج داره

خدایا فرشته کوچیکم پسر عزیزمو به من برگردون.من به امید تو فقط زنده ام خدای من

عزیزم اینو مشاور حل می کنه اصلا نگرانی نداشته باش مت خیلی درموردش خوندم

مثل کشف یه جای پارکی تو اوج  شلوغی جردن /کاش بدونی دقیقه هام بدون تو چی بلایی سر اوردن😣

خانوما واژینموس یعنی چی؟

پریسا.۲۲سالمه4سال متاهل.دوستان مشکلات زیادی تو زندگیم هست.نسبت به سنم خیلی زیاد تحمل کردم بامشکلات زیادی دست وپنجه نرم کردم.برای حل شدن مشکلاتم صلواتی از ته دل بفرستین.سپاس.
سلام.الان که دارم براتون تایپ میکنم به حدی از این مشکل خستم که پر اشکم...سه ماهه ازدواج کردم هنوز دخ ...

خودتو ناراحت نکن دردای بی درمون هست که باید براش گریه کرد و اشک ریخت.. واژینیسموس اگر ۶ ماه بگذره از ازدواج و نتونی دخول انجام بدی هستی. ولی شما ۳ ماه گذشته و میگی درد داری هنگام دخول باید بری دکتر زنان عزیزم شاید یه عفونت ساده یا تنگی واژن باشه خودتو ناراحت نکن سعی کن روحیه شوهرتم عوض کنی.

منم بودم.یه سال و نیم تقریبا.خوب شدم.باید خودت بخوای و بخودت کمک کنی.میفهممت خیلییی از نظر روحی سخته اما سعی کن..

اگه دلتون خواست بخاطر سلامتی دخترم یه صلوات مهمونم کنید مهربونا.حاجتروا شید انشاالله  

سلام دوستان 

من خودم 7 سال این مشکلو داشتم خیلی جاها رفتم همه میگن ما میتونیم مشکلتو حل کنیم کلی هزینه میکنی اخرش هیچی

ولی الان یک هفته هست که به کمک خانم دکتر صمدی در کلینیک بهسا تهران خوب و عالی شدم.

خانم دکتر اصلا یک فرشته هست و اصلا اهل کش دادن جلسات نیست.

کلینیک بهسا 22550317

منم هستم همچنان درگیرشم دارم دیوونه میشم

دوست عزیز چرا با یه دکتر خوب مشاوره نمیگیری؟

دکتر سعیده اسدی٬ مشاوره تلفنی هم انجام میدن

من برای کار دیگه ای پیش ایشون رفتم٬ ولی متخصص زنان خوبی هستن

https://drasadi-clinic.com/