2777
2789
سلام عزیزم شماچندوقت اقدام بودین ایا قرصم مصرف کردی بجز هاش سی جی من ماه دومه که کلومیفن میخورم هاش ...

من زمانی که اون امپول رو مصرف میکردم نزدیک سه چهارماه اقدام کردم باردار نشدم دیگه بیخیال بارداری شدم و هیچ قرص و امپولی مصرف نمیکردم که 3ماهی بود که پریودم عقب جلو میشد دکتر گفت رحمت داره اماده میشه باید خوشحال باشی یهو باردارشدم

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃
چه مارکی بود؟

اسمش ABON که مثل پاکت نامه باز میشه صورتی رنگ هم هست ادرارتم روش میریزی چون بی بی چکمو یادگاری برداشتم الان رفتم مارکشو دیدم😃😃😃

یه پسر دارم شاه نداره😍صورتی داره ماه نداره🤗از خوشگلی تا نداره😌شاه میاد با لشکرش👼پرنسس ها دوروبرش👸👰👸واسه دخمل کوچیکترش👰یا بدم🤔آیا ندم💃

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

البتع اینم بگم من ایرانی هم تست میکردم خیلی دقیق بودن همون اول منفی میشد دیگه بار اخری گفتم بزار خارجی بخرم ایرانی نخرم ایرانی ها هم واقعا دقیق بودن

من زمانی که اون امپول رو مصرف میکردم نزدیک سه چهارماه اقدام کردم باردار نشدم دیگه بیخیال بارداری شدم ...

جدی میگی پس بدون قرص وامپول باردارشدی خیلی بهت تبریک میگم دعاکن منم این ماه بارداربشم خیلی دعاکن برام ممنونم ازت عزیزم

البتع اینم بگم من ایرانی هم تست میکردم خیلی دقیق بودن همون اول منفی میشد دیگه بار اخری گفتم بزار خار ...

من امروز با دو روز تاخیر رفتم آزمایش منفی بود.😓😓

جدی میگی پس بدون قرص وامپول باردارشدی خیلی بهت تبریک میگم دعاکن منم این ماه بارداربشم خیلی دعاکن برا ...

اره من بدون قرص و امپول شدم ان شالله که باردار میشی و دامنت سبز میشه عجله نکن هروقت خدا بخواد بهت میده من هی عجله کردمو و استرس داشتم یه چندماه بود که دیگه قصد نداشتم باردارشم و بیخیال بودم و استرس هم نداشتم و خودمو سرگرم کرده بودم با باشگاه و استخر که باردارشدم

من اينجور بودم بيبي چك منفي نشون ميداد

ببخشید .شما اولین بار که آزمایش دادین بتا چند بود؟ چندم دورتون بود؟ من امروز رفتم آز دادم بتام ۴. بود ... چهار دهم.کمتر از نیم. خیلی ناراحتم 

ببخشید .شما اولین بار که آزمایش دادین بتا چند بود؟ چندم دورتون بود؟ من امروز رفتم آز دادم بتام ۴. بو ...

ازمایش دقیقتر از بی بی چکه ولی خب تا پریود نشدی نترس غصت نخور شاید باردارباشی تو ازمایش هم نشون نده چون دو روز تاخیر داشتی فقط

اره من بدون قرص و امپول شدم ان شالله که باردار میشی و دامنت سبز میشه عجله نکن هروقت خدا بخواد بهت می ...

ممنونم از خوبیه شما ونصیحتاتون حتمادیگه نه استرس به خودم راه میدم نه کاری دارم واقعاشمادرست میگین