2777
2789
عنوان

یه وقت هایی دور شدنم قشنگه 💖

| مشاهده متن کامل بحث + 6467 بازدید | 941 پست
مشکلم همین تگ بود😭😭پیامام هم ثبت نمیشهتو اون تاپیک استارتر سوال داشت من شمارو تگ کردم که سوالشو از ...

اگر قبلا کاربری داشتین از تعلیق دربیارین وضع کل کاربران جدید همینه.

پست وتاپیک کاربران جدید اول چک میشه بعد منتشر میشه.

🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡🟠🟠🟠🟡🟡🟡

اگر خواستین برگردین پایین صفحه قسمت تماس با ما شماره موبایلتون رو همون جا قسمتی داره پیام بدین.

درخواست پشتیبانی

درخواست رفع تعلیق اکانت کاربری

https://www.ninisite.com/123

⚪️⚪️⚪️ 

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

اگر قبلا کاربری داشتین از تعلیق دربیارین وضع کل کاربران جدید همینه.پست وتاپیک کاربران جدید اول چک می ...

خیلی پیام دادم و پیگیری کردم حتی جوابمو ندادن

کاربریمو بخاطر اینکه به نبود امکان حذف اکانت یا تاپیک اعتراض کردم تعلیق کردن😮‍💨

برای تعجیل در فرج امام زمان صلوات 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

خیلی پیام دادم و پیگیری کردم حتی جوابمو ندادنکاربریمو بخاطر اینکه به نبود امکان حذف اکانت یا تاپیک ا ...

تعلیق چند روزه؟

وضع کل کاربران جدید همین جوریه. همه با تاخیر پست و تاپیک هاشون ارسال میشه.

🟩 🟩 هرکسی به روش خودش خدا رو درک می کنه راه های رسیدن به خدا برای هرکس فرق می کنه. در مورد دیگران قضاوت نکنید، تا خودتان مورد قضاوت قرار نگیرید. دیگران را محکوم نکنید، تا خدا نیز شما را محکوم نکند. دیگران را ببخشایید تا خودتان نیز بخشوده شوید. انجیل لوقا باب ۶ آیه ۳۷ 🦋🦋🦋 درخواست دوستی رد می کنم.

@یانورvr سلامدیشب ۲ نفر کاربر بی ادب که داشتن تربیت خانوادگی شون رو نشون می دادن من رو تگ کرده بودن ...

باشه عزیز مهربون

ممنونم که خبر دادین🙏

به اون کاربرهای بی ادب هم مثل همیشه اهمیت ندین🤷🌈🙂

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

باشه عزیز مهربونممنونم که خبر دادین🙏به اون کاربرهای بی ادب هم مثل همیشه اهمیت ندین🤷🌈🙂

خواهش می کنم. لطف دارین.

💖💖💖

سلام، از کجا متوجه درخواست‌های ارسال شده‌ام بشم؟

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

@ازسارابپرس؛‍ 

در فراموشی فرو می‌رم و اندیشه‌ی او، آخرین نیایشِ من است.اگر مرگم فرا رسید و یکدیگر را ندیدیم؛ فراموش نکن که من دیدار تو را بسیار آرزو کردم...هیچ اندوهی تمام نمی‌شود، اما همه چیز می‌گذرد.                                      حامی حیوانات🌱دختر آریایی🌛از نسل کوروش👑      اوست‌ کوروش، پسر بهشت‌ در اوستا، سیروس در تورات و سایروس در انجیل   گفتار نیک، پندار نیک، کردار نیک

سلام

از طریق لینک می تونین لیست دوستانتون رو ببینین.

قسمت دوستان من کجاست؟
چطور درخواست دوستی را  قبول یا رد کنیم؟

1️⃣ بزنید روی عکس تون (بالا سمت چپ)
2️⃣ بزنید نی نی سایت من
3️⃣ بعد بزنید روی سه تا خط افقی بالای صفحه
4️⃣ داشبورد
5️⃣ قسمت دوستان من
6️⃣ توی این صفحه درخواست های دوستی که برای شما آمده و درخواست هایی که شما فرستادین و همچنین دوستان من را می بینید.

https://www.ninisite.com/profile/contact

🔴 ⬅️ لینک درخواست های دوستی دریافت شده:
https://www.ninisite.com/profile/contact/ReceivedRequests

🛑 ⬅️ لینک درخواست های دوستی ارسال شده:
https://www.ninisite.com/profile/contact/SentRequests

🔵 ⬅️ لینک دوستان من
https://www.ninisite.com/profile/contact/Friends

❌❌❌ازسارابپرس نیستممممممم❌❌❌

سلاماز طریق لینک می تونین لیست دوستانتون رو ببینین.قسمت دوستان من کجاست؟چطور درخواست دوستی را قبول ...

مرسی عزیزم💚

@niniyar‍ 

سلام

وقت شما بخیر

این تاپیک رو قفل کنید لطفا

کاربر ازسارابپرسِ واقعی اگر اومد خودشون پاسخگوی سوالات باشن

ممنونم

❌آقایون درتاپیکم شرکت نفرمایید(لایک و ریپلای نکنید)ربطی به این نداره که قصدمزاحمت دارید یا ندارید⬅️به امضای هم احترام بذاریم🙏ربطی به این نداره که مذهبی ام یا غیرمذهبی❌

2790
2778
2791
2779
2792