2777
2789
عنوان

مدرسه پسرمو عوض کردم دلم گرفته

| مشاهده متن کامل بحث + 297 بازدید | 20 پست

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اینجا مدیر همش میگفت نیا دیگ

خب وقتی بچه نمیتونه  در مدرسه بمونه . مجبوری بری بشینی پیشش . یه مدت برو . گوش نده به حرف مدیر. بعدنا دچار استرس جدایی میشه 

شفامو میخوام دعا کنید .اگه رفتید زیارتگاه  دعا کنید .  اگه خواستید زیارت عاشورا و دعای توسل یا حتی سوره حمد بخونید اسمم سمیرا . 

همش فک میکنم نصف رها کردیم کتابو همه چیو

رها کنید! فدای سر خودت و پسرت❤️ تازه سه ماه گذشته و شما تا سال بعد مدرسه ۹ ماااه وقت داری مگه میخوای چیکار کنی؟؟؟

پسر من و همکلاسی هاش هیچکدوم پیش دبستانی نرفتن بخاطره شرایط کرونا که پیش دبستان و مهد ها تعطیل شد اون سال منم که پسرم رو مهد نبرده بودم منظم و خودم تو خونه باهاش دست و پا شکسته کار میکردم

الان کلاس پسرم تو مدرسه بهترین دانش آموزارو داره با بیشترین رضایت معلم! همون بچه هایی که سال اول هیچ درکی از مدرسه رفتن نداشتن و پای لپ‌تاب نمیشستنن گوش بدن و کلاس دومشون سر آلودگی هوا و مسائل دیگه هی تعطیل میشد تااازه از کلاس سوم فهمیدن مدرسه چیه الان واسه خودشون شدن بهترین کلاس مدرسه شون! میگذره هر چقدر سخت بگیری تلاشت رو بکن بچه ات با خوشحالی و علاقه بره ‌و بیاد خودش باعث میشه یاد بگیره به بهترین نحو تو هم کنارشی و کمکش میکنی انشالله که موفق باشه😍