2777
2789
عنوان

اینجاکسی ریزش موداره چیکارکردین

| مشاهده متن کامل بحث + 175 بازدید | 29 پست

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام گلم خوبی بهش زنگ زدی اگه زدی چی گفت بهت مشکل ریزش موت از چی بود؟

اره زنگ زدم گفت بایدیک روغن گیاهی برداری وارتی بگ هامون که بهدصورت دمنوشیه.واون روغن هم گفت موضعی میشه استفاده کرداهم گیاهی

نه🤣🤣من فعلا محصولات دکتربیز گرفتمسرم سیرسیاه شامپوگانودرما وتونیک هیرفرندمیگن خوبه حالاببینم جواب ...

من قبل از اینکه اینا رو بگیرم میخواستم محصولات دکتر بیز رو بگیرم ولی خواهر جاریم استفاده کرده بود گفت جواب نگرفتم دیگه با هم از خانمه گرفتیم خوب شدیم 

من قبل از اینکه اینا رو بگیرم میخواستم محصولات دکتر بیز رو بگیرم ولی خواهر جاریم استفاده کرده بود گف ...

عه جدی اون برای ریزش مو؟

چه چیزاییشوگرفته بود

من هم سبوس برنج

شامپوگانودرما

تونیک

سرم سیرسیاه شوگرفتم

عه جدی اون برای ریزش مو؟چه چیزاییشوگرفته بودمن هم سبوس برنجشامپوگانودرماتونیکسرم سیرسیاه شوگرفتم

نمیدونم عزیزم نپرسیدم ازش فقط گفت شامپو و چند تا محصول از دکتر بیز گرفته. بعد این کبدش گرید بود کم خونی هم داشت برا همین ریزش مو گرفته بود اینا که خوب شدن ریزش موش هم خوب شد 

نمیدونم عزیزم نپرسیدم ازش فقط گفت شامپو و چند تا محصول از دکتر بیز گرفته. بعد این کبدش گرید بود کم خ ...

خوب دیگه عزیزم بایدداخلی همه هیچ مشکلی نداشته باشی که بیرونی جواب بگیری من الان سبوس برنج برای داخلی میخورم اهن وزینک پلاسم میخورم