از اول ازدواجم جاریم با شوخی و طرز پوشش جلفش کنار همسرم، با حرفای دوپهلوش با من و... بین من و همسرم دعوا راه مینداخت طوریکه دیگه فکرای ناجور به سرم میزد که حتما چیزی بینشون هست. منم بعد اینکه بارها مستقیم و غیرمستقیم بهش فهموندم از رفتاراش و حرفاش خوشم نمیاد رابطه مونو باهاش قطع کردم و هیچ رفت وامدی باهاشون ندارم. بعدها فهمیدم یه دخترخاله داشته که هربار با مادرشوهرم اینا مسافرتی باغی میرفتن اونو هم باخودش میبرده (شوهرمم اونموقع مجرد بوده) بعدا این دخترخاله ازدواج میکنه ولی به مشکل میخوره، وقتی من و شوهرم ازدواج کردیم اون تو مرحله ی طلاق بود.
خدا منو از شر و توطئه های اون حفظ کنه🤦🏻♀️ خودشم به راه راست هدایت کنهواقعا نمیدونم چه مرگشه😓
چاه کن خودش چاه می افته یه بار رفتم خانه جاریم دیدم یه عالمه در و همسایه رو جمع کرده خونش ببینشون فقط یه نفر مجرد بود تلفنی با مردا صحبت میکردند هر هرکرکر میخندیدن بهش گفتم اینا مگه متاهل نیستن چرا این طوری میکنن بهم گفت اینقدر خوبه آدم رستوران میبرن عطر و ادکلن میخرن شوهرتو هم نه اخلاق داره نه قیافه نه سواد نه پول میخایی برات یکی پیدا کنم منم تو شهر غریب واویلا بهش گفتم موقع عقدم قرآن گذاشتن جلوم صبرم تموم شد طلاق میگیرم برا چی خیانت کنم خدا نقشه شو به خودش بر گردون با سه بچه رفته مجردی زندگی میکنه آبروش تو کل فامیل رفت
همیشه از اینکه برم انحراف بینیم رو عمل کنم و بخوام تامپون بکشم میترسیدم ولی دوستم پیش دکتر حامد عباسی بدون تامپون عمل کرد منم رفتم و عمل کردم پیششون و الان خیلی راحت تر نفس میکشم، عمل زیباییشون هم بدون تامپونه اگه شما هم درباره عمل بدون تامپون کنجکاوید، جزئیات بیشتر رو اینجا ببینید
یه توضیح بدم ،من با برادرا شوارم صمیمی هستیم البته قبلا بیشتر خیلی هم باهم حرف میزدیم مشورت میکردیم ...
نه اولا که نمیدونستم قضییه از چه قراره حس بدی میگرفتم ولی الان میفهمم همشون بخاطر این بوده که مینمون بهم بخوره تا خانم دخترخالشو بشونه جای من، البته پوشش و شوخیای دستی جاریمم برا حس بد گرفتن کافی بود.
[QUOTE=362122764]وایییی چه ادم هایی پیدا میشن خدا لعنت کنه هرچی زن و مرد خیانتکاره🤦🏻♀️ خدا نقشه های جاری م ...[/QUOان شاالله من با رها برام نقشه داشتن هردوتاشون یه بار گفتن بیا بریم فلان شهر برای شوهرامون دعا بگیریم مشخص نبود میخواستن چیکار کنند گفتم من هیچ کس شریک خدا نمی کنم کار خوبه خدا درست کنه