2777
2789

سلام از سال 91ازدواج کردم تا الان هنوز شوهرم برام روز تولدم نشده یه شاخه گل بده طلا که اصلا توقع ندارم 

یه پیامک بده بعد بعضیارو می ببینم تولد خانومشون سوپرایز میکنن بهترین کادو اصلا سنگ تموم میذارن اونوقت شوهرمن نمیدونم متولد چه سالیم چه روزیم 

من تولد ش کادو میگیرم براش گل کیک مامانم اینا همینجور امسال کیک کادو 

ازشانس منه منو دوست نداره نمیدونم دلیلش چیه 

هرچی باخودم میگم امسال دیگه توقع نداشته باش بازم دلم خیلی میشکنه

خدابزرگه🥰

ببین من یه پیشنهاد بهت بدم؟ خودم وقتی انجامش دادم توی زندگیم معجزه کرد.

قبل از هر تصمیمی چند دقیقه وقت بزار و برو کاملاً رایگان تست روانشناسی DMB مادران رو بزن. از جواب تست سوپرایز می شی، کلی از مشکلاتت می فهمی و راه حل می گیری.

تازه بعدش بازم بدون هیچ هزینه ای می تونی از مشاوره تلفنی با متخصص استفاده کنی و راهنمایی بگیری.

لینک 100% رایگان تست DMB

حکایت همون شانسه دیگه

یک سال براش نگیر 

به نیت سلامتی و ظهور آقامون( اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم) ✨                                                                       

خرداد تولدم‌بود شوهرم سوپرایزم کرد تالار رزرو کرده بود فامیلامونم همه دعوت بودن اومد خونه گفت بیا بریم بیرون دوری بزنیم منم بچه هارو اماده کردم خودمم اماده شدم در حد مانتو شلوار رفتیم دیدم رسیدیم دم تالار  گفت عشقم نفسم همه کسم سوپرایز تولدت مبارک اقا منم با ک.نم گردو میشکستم بعد سوییج  داد بهم گفت تولدت مبارک زندگیم از ذوق سریع رفتم سوار ماشینم شدم روشن کردم نمیدونم چی شد تا خواستم گاز بدم پام از پتو زد بیرون🥺🥺🥺

خدا هم وا دلم قهره موعه بو بت پرست امشو...   یه چیزی هست به اسم دوران که اگه تازه بهش رسیده باشی از پنج کیلومتری معلومه...