2777
2789
عنوان

چیزکیک انار😍😍

| مشاهده متن کامل بحث + 1590 بازدید | 50 پست
عزیزمی متشکرم

خواهش میکنم مهربون🥰

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫
نوش جان😍اتفاقا دیروز روز جهانی کیک بود🎂

مرسی عزیزم 🥰

ا نمیدونستم 😍

منم آن شیخ سیه روز که در آخر عمر      لای موهای تو گم کرد خداوندش را ...🥀🥀     دشمنت را هم چو میخ خیمه می خواهم ، مُدام                  سر به سنگ و تن به خاک و ریسمان در گــردنش 🥺🥹💫💫

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

وای وای عالی شده😍😍😍😍😍😍😍چه دلبر قشنگی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍گفتم تو میتونی😍😍😍😍عالی هستی😍😍🧿🧿🧿🧿

نوش جونتون قشنگمم😍😍😍😘😘❤️❤️♥️♥️🌷🌷🌷💖💖💖💖

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

مرسی عزیزم 🥰ا نمیدونستم 😍

منم شانسی فهمیدم😂

تو سایت چند تا کاربر هستن که تو کیک پزی حرفه ای هستن گفتم اونا حتما میدونن و تاپیک میزنن دیگه نمیدونم خبری شد یا نه😂🍰

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

وای وای عالی شده😍😍😍😍😍😍😍چه دلبر قشنگی😍😍😍😍😍😍😍😍😍😍گفتم تو میتونی😍😍😍😍عالی هستی😍😍🧿 ...

مررررسی فداتشم 🥰😍🥰😘🤩😘 قربونت برم 😍😍 حالا باید تمرین کنم تو اون قالب گرد بتونم دربیارم 😁😁🥰🥰🥰

مررررسی فداتشم 🥰😍🥰😘🤩😘 قربونت برم 😍😍 حالا باید تمرین کنم تو اون قالب گرد بتونم دربیارم 😁😁🥰 ...

عشق منی♥️♥️😘😘♥️♥️💖💖

تو‌ میتونی مطمئنم میشه🤩🤩😍😍❤️❤️

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷-:)....💚 🇮🇷🖤🕊

منم شانسی فهمیدم😂تو سایت چند تا کاربر هستن که تو کیک پزی حرفه ای هستن گفتم اونا حتما میدونن و تاپیک ...

😍🥰😍🥰😍مثلا من حرفه ای هستم🫣😶‍🌫️😎😎

عشق منی♥️♥️😘😘♥️♥️💖💖تو‌ میتونی مطمئنم میشه🤩🤩😍😍❤️❤️

مرسی قربونت برم🥰😍

نه دیگه فایده نداره دیروز باید اثبات میکردین😔😂

ای بابا😍😍😂😂🤣🤣حتما باید بگم ک دیروز کلی مشتری جلوی خونمون صف کشیده بود برای کیک تا باور کنی🤣🤣

😍🥰😍🥰😍مثلا من حرفه ای هستم🫣😶‍🌫️😎😎

منظورم اینه باید میدونستین دیروز چه روزیه ها نه که بگم چون چیز کیک خوب در نیومد حرفه ای نیستین ، از لحاظ تاریخ گفتم وگرنه در هنرمدی شما شکی نیست😍

| با ادب باش که تکلیف جوانان ادب است ؛ فرق ما بین بنی آدم و حیوان ادب است | 

منظورم اینه باید میدونستین دیروز چه روزیه ها نه که بگم چون چیز کیک خوب در نیومد حرفه ای نیستین ، از ...

😍🥰😍🥰😍🥰قربونت برم من واقعا بلد نیستم 

🥰🥰