بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
عشقای دلم هرکیییییی دلش میخاد زود خوب بشه بیاد توی پی وی من توی تلگرام. بهش ادرس گروهمو بدم. اونجا همه خانوما بهم کمک میکنن. درمورد اچ پی ویه . خیلی زود توی گروه حوب میشید قول میدم. بیایید به این ایدی
دوستم از پارسال تا حالا درگیر زگیل تناسلی که گرفته بود شده، تازگیا یک مرکز تخصصی درمان زگیل تناسلی پیدا کرده و کلی دکتر خوب برای درمان زگیل تناسلی اونجا هستن و میگه با این که تازه چند جلسه اس که میرم خیلی احساس می کنم بهتر شدم و جای زگیل ها داره میره و خوب شده اگه لازم دارید شما هم برایتون شمارش رو بگیرم.
سلام سودا م میشه برای من ای دی تلگرام بفرستی من خیلی احتیاج دارم بابت ویروس اچ پی وی م ...
سلام شما کسی رو پیدتکردی ک سوالاتو بپرسی؟منم کمک میخوام لطفا اگر دیدی پیاممو بهم بگو
پروردگار من! تو رو جون اون حبیب ازلیت کسی که دوسش داری یعنی علی (علیه السلام) این چندروز که آسمون نزدیک تره دریاب... خدایا دریاب... خدایا دریاب.... تو خودت گفتی بیا من اومدم...یا کریم یا رحیم یا غفور رمضان ۹۸/۳/۱۱ روز۲۶رمضان