2777
2789

بازهم بزار

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

عهههه دژی ورایییییییی چماا😂😂😂🌸

تاگوشی برداشتم اولین جایی بود که اومدم  تشته خوووش من دیتن  خا یه ته تنه نینن😁😂

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

اگه هستین تابزارم

بزار گلم ولی عکس با لباس باز نزار وقیح در کمینه خیلیم خوشکلی

🔪با فکر کردن به هر الاغی ذهن خودتان را تبدیل به باغ وحش نکنید.  خدایا شکرت که عقده ای بار نیومدیم همین خودش خیلیه بزرگیتو شکر😊 .میگویند کوردها  مرز نشینند!!! اما بگذارید اصلاح کنم کوردها مرز نشین نیستند  این مرزها هستند که آنقدر عقب میروند تا به کوردها  تکیه بزنند....

مگه نمیگن قوم لر ایل بختیاری؟

و تمام شب را برای دخترهایی که در تنهایی از خودشان خجالت می‌کشند گریه کردم. دخترهایی که بعدها از خود متنفر می‌شوند و مثل یک درخت توخالی ، پوسته‌ای بیش نیستند. و عاقبت به روزی می‌افتند که هیچ جای اندامشان حساس نیست، روح و جسمشان همان پوسته است، و خودشان نمی‌دانند چرا زنده‌اند…

تاگوشی برداشتم اولین جایی بود که اومدم تشته خوووش من دیتن خا یه ته تنه نینن😁😂

😂😂 عزیزمم

متوجه جمله آخریت نشدم🥲🌸

من یکم کوردی خوندنم ضعیف شده🫠🚶‍♀️ 

داریم تو دنیایی زندگی میکنیم ک خودشم دور خودش میچرخه🥲💔🌍......💙ناشناس https://daigo.ir/secret/9870516214

😂😂 عزیزمممتوجه جمله آخریت نشدم🥲🌸من یکم کوردی خوندنم ضعیف شده🫠🚶‍♀️

گفتم لیره 😋 هَنه  مگه تو تنه گره ببینی😁