2777
2789
عنوان

جدا بشم

| مشاهده متن کامل بحث + 296 بازدید | 25 پست

ببین الان شرایطش سخته  واقعا جوونه تو فشارند اول یکم درکش کن 

دوم قطعا خانوادش پرش کردن همسر منم همین بود 

تو هر مراسم بحث و دعوا ک من ندارم طلا بخرم .ندارم عروسی بگیرم و ...

الان ک ازدواج کردیم سر هر مراسم طلا میخره برام 

بعد ازدواج 90 درصد مشکلات حل میشه 

حالا اگه شمام  مهمونامون و نمیتونین مم کنین اون 30 و نفر و خودتون پولش و بدین 

الان اکثرا دوتا خانواده با هم مراسم میگیره ذیگه

منت نکش از غیر / پر و بال خودت باش                                                        معاون و مشاور مدرسه.مدرس تربیت جنسی و مهارت های زندگی واستعداد یابی کودکان

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین علت کارش چیه

راستش عروسی من هم توی کرونا بود و هنوز سال پدربزرگ همسرم تموم نشده بود و عروسی جم و جور گرفتیم و فهمیدم عروسی باید فقط به عروس دوماد خوشبگذره بقیه مهم نیستن

البته شوهر شما نباید اینجوری می‌کرده بشین یکبار منطقی باهاش حرف بزن سریع تصمیم نگیر اگه پرش کردن و دیگران روش اثر دارن از همین الان مراقب باش

عروسی با پسر هست کی پس باید پول بده ؟؟؟ همه چی باید با دختر باشه مگه ؟

ن سمت ما عرکس پول مهمونای خودشو میده حهیزیع عم درحد ووسایل اشپزخونه بجز یخچال ولباسشویی و کاز 

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭

خب شما رسمتون هست خیلی شهرها عروسی با پسر هست جهاز با دختر

یعنی همه وسایلو دختر بخره؟

برای بار ۴سقط کردم دعامیکنی برام مادرشم؟سقطهام بی علتن😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭😭سخته صدا قلبشونو بشنوی و ازدست بدیشون😭😭😭😭😭