2777
2789
رنگ اتوسا نمیزنه که  کلی پول رنگ مو میدن اینا

خیلی خوب گفتی😂😂😂😂😂 ولی من چند سال پیش رنگ اتوسا زدم نمیدونم چه شماره ای بود دوتاشو ترکیب کردم رنگش محشششر بود هنوز نه مثل اون دیدم نه تونستم پیداش کنم هعییی یادش بخیر😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

احتمالا شما خوشگل ندیدین که به ایشون میگین خوشگل

دوست جونم بنظر منم ایشون خوشکلن.اتفاقا من به شخصه خوشکل زیاد دیدم که میدونم خوشکل کیه. هرچند این موضوع سلیقه ای هست.ولی دیگه بعضی چیزا خیلی واضحه.

نرم کننده ات اسمش چی بود

My عزیز تبلیغش رو تلویزیون هم میزاره 

کاور و سرویس آشپزخونه میدوزم .  پیج اینستا و تلگرام و سروش و باسلام پیج دارم  خوشحال میشم فالو کنید pary_hand_made
دوست جونم بنظر منم ایشون خوشکلن.اتفاقا من به شخصه خوشکل زیاد دیدم که میدونم خوشکل کیه. هرچند این موض ...

البته این نظر شماست و محترمه

تعریف هرکس از زیبایی متفاوته

من شخصا ایشونو خوشگل نمیدونم

خانوما میشه ب منی چیزی رو یادبدین من بالای صفحم همونجا ک عکس پاکت نامه هست کنارش زده ۲این یعنی من پیام جدیددارم؟اخه هرچی توی صندوق دریافتم میرم هیچی نیس.من تازه عصو شدم بلد نیستم بهم یاد بدید ممنون میشم

لیدیز اندجنتلمن:برا قبول شدنم توکنکور ی صلواتی دعایی چیزی برام میکنین مقسی
خانوما میشه ب منی چیزی رو یادبدین من بالای صفحم همونجا ک عکس پاکت نامه هست کنارش زده ۲این یعنی من پی ...

اره عزیزم پیام داری روش بزن برو توی پیام های دریافتی

اوه بعد دو سال دوباره سر زدم چه روزای گندی بود اون روزا چه حال خرابی داشتم حالام فرقی نکرده جز اینکه همه چیو میدونم
اره عزیزم پیام داری روش بزن برو توی پیام های دریافتی

میزنم روش مبرم توی پیامای یافتی ولی هیچی اونجا نیس

لیدیز اندجنتلمن:برا قبول شدنم توکنکور ی صلواتی دعایی چیزی برام میکنین مقسی