2777
2789

نزدیک چهل تا دختر عمو پسر عمو هستیم و کلا یه عمه داریم

دیگه خودت حساب کن 😆

نه تنها بیگانگان بلکه خودمونم درون فامیلی عمه رو مورد عنایت قرار میدیم😂

داشتن حافظه ی خوب،بدترین مجازاته. 😕

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

منم عمه میشم. راسی ما ترکیم. ترکا اون فحشایی ک دور ازجون فارسا به عمه میدن همشو به خاله میدن! چراشو ...

والا منم ترکم. اما خدایی ما تو دوروبریامون کسی  به خاله یا عمه کاری نداره. حالا اگه کسی کاری کنه فقط به اون ناسزا میگن. بیشتر این فارسا هستن که فحشای بد به عمه ی از همه جا بیخبر میدن!

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷
نزدیک چهل تا دختر عمو پسر عمو هستیم و کلا یه عمه داریم دیگه خودت حساب کن 😆 نه تنها بیگانگان بلکه ...

😁😁

ما هم همینجوریم ولی عمه من بین ماها فرق میذاره بچه های برادر کوچیک شو بیشتر دوس داره برا همین ما ازش خوشمون نمیاد

دایی منم جزو عمه ها حساب کنید

بدترین نوع بیسوادی، بیسواد سیاسی است، بیسواد سیاسی کور و کر است، درک سیاسی ندارد و نمی‌داند که هزینه‌های زندگی از قبیل قیمت نان، مسکن، دارو و درمان همگی وابسته به تصمیمات سیاسی هستند.او حتی به جهالت سیاسی خود افتخار کرده، سینه جلو می‌اندازد و می گوید که: “از سیاست بیزار است”.چنین آدم سبک ‌مغزی نمی‌فهمد که بی‌توجهی به سیاست است که زنــان فــاحــشه و کــودکان خــیابانــی را می‌سازد، قتــل و غــارت را زیاد می‌کند و از همه بدتر بر فساد صاحبان قدرت می‌افزاید.
چرا  چی میگن مثلا

دگ زشته نمیگم😆😆

هرچی ک شما به عمه نثار میکنین اینجا به خاله نثارمیکنن البته من نه هااااا! من مودبم😇

ظاهرا تنها چیزی که عادلانه تقصیم شده ، عقله!چون کسی اعتراض نداره که مال من کمه😎
بچه ها چون عمه هاشون با مادرشون رابطه خوبی ندارن، عمه هاشونو دوس ندارن. واقعا روز جهانی عمه هاست؟!!& ...

نمیدونم زن داداشم به آبجی بزرگم که شهر دیگس زنگ زده تبریک گفته ولی من که تو ی کوچه آیم نگفته😁😁

نمیدونم زن داداشم به آبجی بزرگم که شهر دیگس زنگ زده تبریک گفته ولی من که تو ی کوچه آیم نگفته😁😁

باید سر چ کنم!!😂😂

🌷خدایا شکرت که دوباره حس مادر شدن رو به من عطا کردی❤🌷