2777
2789

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نبخشیدم 

فراموش هم هیچ وقت نمیشه

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

یه سال پیش دردشو تجربه کردم.

و همچنان افسردم و خوب نمیشم.

ی وقتایی مث امشب میشینم گریه میکنم و حتی گاهی ب خودکشی فکر میکنم

وزن اولیه ۶۶🥲 وزن هدف ۶۰🫠خب شدم ۵۹.۸۰۰🤩 فقط تو یک ماه اونم بدون ورزش، فقط با کالری شماری🫣 هدف بعدیم ۵۸ هست🙂‍↕️ قد ۱۶۰. شدم ۵۶، ولی الان با ریزش مو درگیرم😂😂😂

ندیدم ولی به نظرم قابل بخشش نیست فقط میشه ازش عبور کرد ولی غیر قابل بخششه

همون عبور کردنه سخته… هر روز با خودم حرف میزنم که ببخشم و تموم بشه ولی بازم همسرم یه حرکتی میکنه که دوباره پر از خشم میشم…

متاسفمبنظرم فقط خودت میتونی ببینی میتونی ببخشی یا نه، در چه حد بوده؟

حدشو ول کن وقتی فک میکنم اعصابم نمیکشه…

هرروز میام خودمو راضی کنم ببخشم ولی بعدش یه کاری میکنه که عصبی میشم و دوباره تمام کاراش میاد جلوی چشمم

همون عبور کردنه سخته… هر روز با خودم حرف میزنم که ببخشم و تموم بشه ولی بازم همسرم یه حرکتی میکنه که ...

دقیقا

منم با کوچیکترین حرکتی از همسرم ک باب میلم نیس یهو یادم میفته و باهاش دعوا میگیرم و اون هی میگ برات جبران میکنم🙂

یه سال پیش دردشو تجربه کردم.و همچنان افسردم و خوب نمیشم.ی وقتایی مث امشب میشینم گریه میکنم و حتی گاه ...

چرا باید بخاطر یه ادم بی ارزش خودتو بکشی؟من هیچ وقت بخاطرش خودمو نمیکشم ولی بدترین قسمتش اینه که هرروز جلوی چشممه و حرص میخورم