2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نگفتم که اسممو؟؟ ؟! 😶  اون چیزی که تو ذهنت هست رو بسپار به خداوند ... و ب امید خدا درست میشه ، گاهی ب اصرار میخوایم چیزی ب اسممون بشه و یا کاری رو که میخوایم ب زودی تحقق پیدا کنه ، بله درسته که تو قانون جذب گفتن بنویس و یا فکر کن ولی ( گاهی افکار متفاوت و به هر سو کشانده شدنه ذهن باعث برعکس شدن میشه ، مثل اینکه دست به هر کاری بزنی میبینی عه چرا اینم نشد؟ ! اینجا همون ذهن پر از هیاهوی انسان رو نشون میده ( هدف همیشه یکی باشه ) اینایی که گفتمو خودت با خودت تحلیل کن که میدونم باهوشی 😀و ب امید خدا بزودی خبر خوب میشنوی ...کمی صبور باش خداوند دوست داره🙂 موفق باشی عزیزم 

من نگفتم که اسممو؟؟ ؟! 😶 اون چیزی که تو ذهنت هست رو بسپار به خداوند ... و ب امید خدا درست میشه ، گ ...

ممنون.

خبر خوبی که گفتید بهم رسید.رفتم مصاحبه .یه شرکت بزرگ دارویی

کلی استرس کشیدم .حتی قرص ضدتپش قلب خوردم که خودمو اماده کنم برای مصاحبه.ازم فقط سوابق کاریمو پرسیدن.

حسم میگف اینجا عالیه و حتی میتونی با کسی اشنا بشی و ازدواج کنی.خیلی ذوق داشتم حتی برای مصاحبه.اونجا عالی بود.

نظر مدیر انبار و مدیر کارخونه نسبت بهم مساعد بود ‌.بیصبرانه منتظر بودم زنگ بزنن استخدامم کنن.روز چهارشنبه امیدمو از دست دادم.

دیدم دوباره اگهی زدن😭 این تنها شانس بزرگ زندگی من بود.

نمیدونم با کی دردودل کنم .😭

از قانون جذب استفاده کنم ؟ از قانون جذبم که خیری ندیدم 😭

جز  اسی  کسی منو ریپ نزنه
من نگفتم که اسممو؟؟ ؟! 😶 اون چیزی که تو ذهنت هست رو بسپار به خداوند ... و ب امید خدا درست میشه ، گ ...

لطفا فقط یه سوالمو جواب بده.زیاد اذیتت نمیکنم.😕😭

نانودارو استخدام میشم ؟

لطفا فقط یه سوالمو جواب بده.زیاد اذیتت نمیکنم.😕😭نانودارو استخدام میشم ؟

سلام عزیزم ، خوشحالم واسه خبر خوبی که قبل گفتی بهم😊اون شرکت دارویی که تو پیام بالاتر واسم توضیح داده بودی گفتی که همه چی بخوبی پیش رفته بود و بعد باز آگهی زدن ، خب امیدت رو نباید از دست میدادی همین باعث انرژی منفی و تلقین ذهنی میشه ، یعنی منتظری و منتظر و شوقت بخاطر حرفای دیگرانه ! ( گاهی ب شوق اینکه خداوند چی میخواد برو جلو و حتی ذره ای ب نیتت فکر نکن فقط حس خوب داشته باش، که میدونم با خدایی ...در مورد سوال دومت هم نمیتونم کمکی کنم همون ها که بهت گفتم فقط .. فقط میدونم این تلاشت تورو به موفقیتت میرسونه و بجنگ و کم نیار ، من میدونم و ایمان دارم که تو مییتووووونی اینو شک نکن ❤ من هم دعات کردم و حس خوب واست فرستادم ، موفق باشی عزیزم❤

سلام عزیزم ، خوشحالم واسه خبر خوبی که قبل گفتی بهم😊اون شرکت دارویی که تو پیام بالاتر واسم توضیح داد ...

این پستتو تا حالا ۱۰ بار خوندم.چشم همینکارو میکنم

به حرف بقیه توجه نمیکنم که ایا اونجا پذیرفته میشم یا نه

فقط بخدا میگم اگر اونجا رو خودش برام موفقیت و شادی و خوشبختی میدونه برام میسر کنه.اگر صلاح میدونه که برام خوبه.اگر خودش میخواد