یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.
من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.
تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.
اما اونی که زنده است چون نمیشه بری حلالیت بگیری واس اونم خیرات کن سعی کن واسش کادو پست کنی
اگه تهمت و غیبت است آثارش پاک کن
توبه هم کردی ظاهرا
اون نهی شدن از گناه هم احسنت احسنت
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
یکیشون فوت کرده و اون یکی هم که در قید حیات هست به هیچ وجه امکان ملاقات نداریم اصلا نمیشه رو در رو ش ...
لذا باید به طور جدّ، مراقب زبان و حرکات و سکنات خود باشیم که مبادا اسباب دل شکستن کسی را فراهم آوریم و اگر چنین کاری رخ داد بعد از توبه و استغفار جدی به درگاه ربوبی، باید، عملا جبران کنیم و پیش آن شخص برویم و دلش را به دست آوریم و اگر به او دسترسی نداریم در کنار کار خیری مانند قرآن و نماز خواندن به نیت او، صدقهای هم به عنوان رد مظالم به فقیر بدهیم.
یعنی واقعا ممکنه بخشیده بشم ؟با خیرات و فرستادن صدقه براشون ای خدا منو ببخش ای خدا به دل بنده ت بندا ...
حتما
شما همون کاری ک گفتم انجام بدید
ناامید هم نشید
سوالات معرفتی دینی خودتون بپرسید.و سوال شخصی نپرسید .......................................................................................................جهت دفع شیاطین انس اللهم صل علی محمد و آل محمد
یه شهر خیلی خیلی دور خاکش کردن اون مرحوم رو باید بزارم سر خاکشون یا نه؟
خیر نیازی نیست