2777
2789

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

ممنون گلم.شما چه تغییراتی دادی برا خودتون

خواهش میکنم عزیزم...

من‌به جا پودر سوراخی که اخرش ریخته پنیر پیتزا زدم...بعد توو مواد میانی هم سوسیس و قارچ اضافه کردم....عصاره هم نداشتیم نزدم

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟
یعنی چطوری؟

سیب زمینی هارو درشت خلال کردم،بعد ریختم تو آب و کمی زرد چوبه و نمک،گذاشتم رو حرارت ،یه دوسه دقیقه،که کمی نرم بشه،بعد آبکشش میکنم،و توی  نمک و زردچوبه و روغن سرخش میکنم،شبیه سیب زمینیای فست فود در میاد و حتی بسی خوشمزه تر،شوهرم سیب زمینیای بیرونو پسند نمیکنه،فقط خودم😎

رب گوجه ورب انار رو وقتی گوشت داره سرخ میشه بش میزنید؟

نه من سبزی رو سرخ میکنم،یکم که رنگ سبزی تیره تر شد بعد رب گوجه و رب انار اضافه میکنم،و یکم دیگه هم میزارم سرخ بشه،،،بعد سبزیو به خورش اضافه میکنم

سیب زمینی هارو درشت خلال کردم،بعد ریختم تو آب و کمی زرد چوبه و نمک،گذاشتم رو حرارت ،یه دوسه دقیقه،که ...

الان درست میکنم....

تازه کیکم پختم

وقتی حوصلم سر میره فقط غذا درست کردن وقتمو پر میکنه چون خیلی با حوصله اینکارو انجام میدم

خدا جونم ینی میشه منم مامان شم؟؟؟
عزیزم میشه دستورپختشوبدی 

بله که میشه.

یک سومه پیمانه لپه بزار بپزه

یک پیمانه برنج بزار بپزه ولی دم نکشه دون باشه

بعد یک پیاز بزرگ نگینی خرد کن سرخ کن بهش گوشت چرخ کرده ۱۵۰ گرم اضافه کن و نمک و فلفل سیاه وزردچوبه و پود سیر  یا یه حبه سیر اضافه کن.بعد سبزی دلمه رو بریز و همرو مخلوط کن من حدود پنج قاشق سبزی ریختن بستگی به سلیقه خودت داره بیشترم میشه بریزی.همرو تفت بده بعد برنج و لپه پخته شده هم به مواد اضافه کن یک قاشق شکر رو با یک قاشق سرکه مخلوط کن و بریز رو مواد.این مایه اصلی دلمه برای بادمجان  وکلم و همه مدل دلمه ای هست.بادمجان هارو درسته سرخ کن بعد با یه چاقو شکمشو یکم باز کن و بعد با قاشق توشو باز کن مواظب باش پاره نشه بادمجان و موادتو بریز تو شکمش

بعد تو یه ظرف دیگه پیاز تفت بده با یه قاشق رب و سه تا گوجه رنده شده با نمک و فلفل و زردچوبه یک قاشق چای خوری شکر و یه قاشق غذاخوری ابلیمو تفت بده بعد یه لیوان اب برز توش جوش که اومد بریز گوشه دلمه هات من یه فلفل دلمه هم میزارم تو ابش برای عطرش درشو ببند یک ساعت اروم بپزه.

تازه از حبس برگشتم🕵️‍♂️