2777
2789
عنوان

دخترای مجرد

| مشاهده متن کامل بحث + 7334 بازدید | 366 پست
با استفاده از چارت تولد

مرسی قشنگم

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

فدات خواستی برات بگیرم

خیلی ممنونم قشنگم

من چارت کلی دوست دارم 😁شرایطشو داری؟یا کسی رو میشناسی بلد باشه؟

تلاش می کنم تا حد امکان به جای استفاده از واژه های غیر فارسی از معادل های فارسی استفاده کنم😁شما هم اگه جایی دیدید که واژه نامأنوس غیرفارسی استفاده کردم بهم تذکر بدید♥️

چرا آنلاین نمیگیری؟

چطوری؟

بلد نیستم

خیلی ممنونم قشنگممن چارت کلی دوست دارم 😁شرایطشو داری؟یا کسی رو میشناسی بلد باشه؟

من از یه سایت گرفتم تقریبا همه خصوصیات اخلاقی مو درست گف

رایگان هم بود

سایتشو بفرستم؟

اره ممنون میشم♥️

دریافت چارت تولد و رایزینگ. چارت تولد شما اثر انگشت کیهانی شماست.https://farsiastrology.com/birth-ch ...

مرسی مهربون 

تفسیرش رو خودش انجام میده یا شیوه خاصی داره؟