2777
2789
عنوان

بدون گفتن به همسر

| مشاهده متن کامل بحث + 1038 بازدید | 84 پست
پس هم کمت میزاره همم اهلپنهونکاری

شدید،نه حقوقشو میگه نه می‌دونم برا چی خرج می‌کنه نه میدونی چیکار میکنه،نه رمز گوشیش نه رمز کیفش نه کلید کمدش،نه می‌زاره کار کنم نه باشگاه برم نه کلاس نه دانشگاه،،،،،یه قرون هم پس انداز نداریم ها،،،خدا لعنتش کنه

دیشب برا یه دندونپزشکی منت گذاشت برگشت گفت خدا منو نگه داره دندونتو درست کردم،گفتن حرف زدن تو بفهم ب ...

چرا خب؟زنشی دیگه.مگه هنوزم انتظار پدرت خرجتو بده؟بگو روت میشه؟غر‌ور داری اصلا؟

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نمیشه که نه بذاره کار کنی نه مثل ادم پول بده، باهاش صحبت کن بفهمه تو هم داری واسه زندگیتون تو خونه ز ...

الان ۵ سال صحبت میکنم کسی که نفهمه نمی‌فهمه دیگه،خودم مربی و داور کونگفو،تو کار دسر و فینگر،مژه کار،ناخنکار و پدیکوریست،مترجم زبان،ولی چه فایده گیر یه بیشعوری افتادم که نمیزاره

شدید،نه حقوقشو میگه نه می‌دونم برا چی خرج می‌کنه نه میدونی چیکار میکنه،نه رمز گوشیش نه رمز کیفش نه ک ...

پس عزیز من نگو . حرفم رو پس میگیرم . ولی یا این تعاریفی که کردی یه وقت از جای دیگه بفهمه ممکنه دلخوری بینتون پیش بیاد فکر کنه چیزهای بزرگتری هم بوده که پنهان کردی . در عین حال خودش هم پنهون کاره . نمیدونم چی بگم . بقول دوستان اون پول مال تو بوده دیگه نباید بپرسه کجا خرج شده

چرا خب؟زنشی دیگه.مگه هنوزم انتظار پدرت خرجتو بده؟بگو روت میشه؟غر‌ور داری اصلا؟

غرورش فقط برا اینه،مانتوت چرا کوتاهه چرا رنگ قرمز پوشیدی چرا اینو پوشیدی من غیرت دارم من مردم،هنوز کجاشو دیدی یه بار بابام یه لباس برام گرفته بود مادرشوهرش گفت دست پسرم درد نکنه گفتم بابام گرفته اینا خانوادگی بالا پایین رفتن که چرا گفتی بابام گرفته،هر کی هر چی میگیره وقتی کسی می‌پرسه باید بگی شوهرم گرفته،خونوادگی دیوونن

الان ۵ سال صحبت میکنم کسی که نفهمه نمی‌فهمه دیگه،خودم مربی و داور کونگفو،تو کار دسر و فینگر،مژه کار، ...

متاسفم برای همچین مردی . ماشا اله کلی مهارت و هنر داری که میتونستی باهاشون درامد داشته باشی .

متاسفم برای همچین مردی . ماشا اله کلی مهارت و هنر داری که میتونستی باهاشون درامد داشته باشی .

بیشعوره،میدونی هم مستاجریم هم پول نداریم هم پنهونکاره هم دروغگو هم دهن بین

بعد جالبه خونوادش می‌دونم پسرش نمیزاره من کار کنم،هر جا می‌شینن بده منو میگن میگن دریا بی عرضه هست عرضه هیچ کاری نداره،خدا لعنتشون کنه

شدید،نه حقوقشو میگه نه می‌دونم برا چی خرج می‌کنه نه میدونی چیکار میکنه،نه رمز گوشیش نه رمز کیفش نه ک ...

اووووووهع این دیگه کیه پس

توام بهش نگو مثل خودش باش من خودم باپنهانکاری

مهالفم همسرمم همینطورولی

خب زمین تااسمون باهمسرتوفرق میکنه ی بار خاهرش ازش پول خاسته بود 

زنگ زد لمن گفت ی بارم پسرخالش ...منم هیچیوازش

پنهون نمیکنم درست کارت خودش دستمه وپیامک بانک براش میره ولی هیچ وفت کاری باخرج کردنم نداره  

بچه هم دارید ؟ باید قلق همسرت دستت بیاد چطور بگیریش تو مشتت .

قلب نداره،دو شخصیتی خودشیفته هست،اینا رو اگه تعریف کنی دیگه نمیشه آورد پایین،اگه تعریف نکنی میرن از طرف خونواده تایید میشن و بیشتر طرف خونواده کشش پیدا میکنن،نه بچه ندارم نمی‌خوامم با این وضعیت داشته باشم

اووووووهع این دیگه کیه پستوام بهش نگو مثل خودش باش من خودم باپنهانکاریمهالفم همسرمم همینطورولیخب زمی ...

منم از پنهانکاری بدم میاد هیچوقت نه دروغ میگفتم نه پنهونکاری،ولی بعدا دیدم جاریم زنگ نمیزنه میگه دریا شوهرت برا شوهرم پول قرض داده من خبر نداشتم،اونیکی جاریم زنگ نمیزنه میگه دریا می‌دونستی پول هواپیمای مادرشوهر و پدرشوهرو شوهرت داده هر جا هم می‌شینن میگن زنش خبر نداره،از هر جا یه چیزی اصلا به روشن نمی‌آوردم چون چند بار چیزی گفتم دیدم دروغ پشت دروغ دیگه الان کلا باهاش کاری ندارم

خب پس بهش نگو نوووووشجون مامان بابات باشه اون غذا

میدونی خیلی حس بدی دارم از این زندگی،اینکه بیکار پاشی پول نداشته باشی از صبح تا شب خونه بشینی فقط ناهار شام درست کنی برا هر چیزی اجازه بگیری حتی برا پوششت صددفعه اصرار کنی تو رو خدا اینو بپوشم،خیلی بده