2789

خیانت .....دزدی ازم ک خیلی واسم ارزش داشت اون وسیله یادگاری عروسیم بود ....مریضی پسرداییم ک جوابش کردن 

اری فاحشه شدیم..،وقتی عشق تجاوز کرد وقتی بدبختی تجاوز کرد... وقتی قدرتمندتر از ما تجاوز کرد... ومن حامله ی عقده هستم..بترسید از روزی ک فرزندم ب دنیا بیاید..

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

میتونی بهش زنگ بزنی عزیزم اما من حتا نمیتونم صداشو بشنوم فقط تو خواب و رویا

خیلی سخته واقعا متاسفم 

ولی بهش هیچی نمیگم میترسم غصه بخوره اخه بابام همیشه تو خودش میریزه الانم رگای قلبش بسته شدن واسه همین همیشه جلوش میخندم هروزم بهم زنگ میزنه خیلی بهم وابسته ایم همیشه دردامو میفهمه بخدا وقتی ناراحتم بهم زنگ میزنه انگار میفهمه ی اهنگ دارم واسه پدره همیشه باهاش گریه میکنم..

غم از دست دادن پدرمادر واقعا غیرقابل تحمله😞خدابهت صبر بده عزیزم

بدترین دردم روز سقطم که نی نی خیلی کوچیکمو تو شیشه دیدم😢

من كه دو بار سقط كردم چي بگم.يكبار تو نه ماهگي،هفته اخر.بخاطر پيچيده شدن بند ناف دور گردن.دومي تو هيجده هفتگي بخاطر بيماري قلبي،قلبش وايستاد😭

يا كاشف الكرب عن وجه الحسين اكشف كربي بحق اخيك الحسين
خیانت .....دزدی ازم ک خیلی واسم ارزش داشت اون وسیله یادگاری عروسیم بود ....مریضی پسرداییم ک جوابش کر ...

متأسفم  

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘

درد غربت وبی کسی ودوری ازخونوادم  

دراوج مغروربودن مهربان است🥺💔                                                            اصلا میشودبرایش مرد☹️                                                  خودمومیگم😌✌️😘