2777
2789
عنوان

راسته میگن....

| مشاهده متن کامل بحث + 464 بازدید | 23 پست
دروغ هست مگه بچه ها بی کس و کار هستن بدن برن اقوام دارن خداو شکر آنقدر هم غیرت دارن بچه هاشو خودشون ...

خب بی کس و کار شدن دیگه. خیلیا فوت شدن

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

اون یکی مث من بدشانس بوده😂😂

خدا نکنه چرا بدشانس باشین.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
خب اکثرا اقوام زنده هستن اونا سرپرستی قبول کردن 

نمیدونم منم یچیز شنیدم گفتم سوال کنم ببینم خبر دارین. 

ميان آرزوی تو و معجزه خداوند، ديواري است به نام اعتماد.پس اگر دوست داري به آرزويت برسي با تمام وجود به او اعتماد کن
خب بی کس و کار شدن دیگه. خیلیا فوت شدن

تا فامیل نزدیک هست به فامیل دور نمیدن تا فامیل دور هست اگه قبول کنن سرپرستی بچه رو میدن نگه شون دارن و بهزیستی نمیفرستن ولی اگه قبول نکن میفرستن بهزیستی.

خدایا یعنی میشه دانشگاه علم و فرهنگ تهران قبول بشم🙏از ذوق بال درمیارم وقتی قبول بشم حتی فکر کردن بهش هم قند تو دلم آب میکنه📋📖📒📑📓📕📘📗📚📔📙🎓🖊️🖋️📝📏📐📄
سلام اقای تعمیرکارمیشه درخاست دوستیم قبول کنید

سلام.سوالی داشتین تو قسمت تاپیک هام میتونید بپرسید خب..

آقای تعمیرکار هستم در خدمت کاربران.(تعمیرکار لوازم خانگی)    به  تاپیک هام سر بزنید  میتونه براتون مفید باشه.
نمیدونم منم یچیز شنیدم گفتم سوال کنم ببینم خبر دارین. 

تو کانال ها دروغ زیاد میگن مگه بچه های زلزله زده چه فرقی با بچه های بی سرپرست تو بهزیستی دارن اگر قرار باشه بچه ای به خانواده ای بدن میفرستند بهزیستی از اون طریق کارها انجام میشه و خودتون هم که میدونین بهزیستی تو اینجور موارد چقدر سختگیر میکنه

اتفاقا چند شب پیش همین حرف بود یکی از دوستان میگفت میخواد از بچه ها به سرپرستی بگیره 

خدایا بخاطر تمام نعمتهایی که دادی شکر 

ممنون ازهمه. فقط میخواستم ببینم راسته یا نه