2789
آره بهتر جدا شم صبر کردن چیزیو درست نمیکنه

حرفتو بزن ولی

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

حرفتو بزن ولی

حرفمو‌میزنم اگرم کنار اومدم بخاطر اینکه خودم رفتم خواستگاری چون بچه طلاقم وتنها زندگی میکنم چون قبول کردن کسی با شرایط من برای خانواده دختر سخته چون با شرایط کنار اومدن من موندم 

شعر زیبای من

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

حرفمو‌میزنم اگرم کنار اومدم بخاطر اینکه خودم رفتم خواستگاری چون بچه طلاقم وتنها زندگی میکنم چون قبول ...

چقدر خودتو دست کم می گیری معلومه خیلی تو سر خودت زدی 

چه ربطی داره قدرتمند و مستقل باشی و مسئولیت پذیر این مورد اصلا مهم نیس اونام دندوناتو شمردن که میتازونن برو میلیون تا دختر ریخته که اصلا به این موارد اهمیت نمیدن

دختری بادنیای دخترانه خودوقلبی مهربان🎊🎀 دوسه مثقال خریت زخران چیزی نیست 🐴 آدمی هست که الحق دوسه خروار خراست ...💫اگر ایران به جز ویران سرا نیست ؛ من این ویران سرا را دوست دارم 💔

چقدر خودتو دست کم می گیری معلومه خیلی تو سر خودت زدی چه ربطی داره قدرتمند و مستقل باشی و مسئولیت پذی ...

نه متأسفانه همه این جوری نیستن منم تا حالا دختری ندیدن با این شرایط کنار. بیاد اگه می‌بود خودمو به این وضعیت رازی نمیکردم

شعر زیبای من

نه متأسفانه همه این جوری نیستن منم تا حالا دختری ندیدن با این شرایط کنار. بیاد اگه می‌بود خودمو به ا ...

دایره ی انتخابات رو تغییر بده کلی دختر دم بخت ریخته پر که ادایی نیستن 

چقد چونه میزنی دنبال کیسای خاص و لاکچری نباش ای بابا

دایره ی انتخابات رو تغییر بده کلی دختر دم بخت ریخته پر که ادایی نیستن چقد چونه میزنی دنبال کیسای خاص ...

نه بابا دنبال کیس لاکچری نیستم یکی باهام کنار بیاد الان با درآمدی که دارم همون کیس ساده هم قبول نمیکنن بنظرم تو این دوره زمونه دختر پسر باید کنار هم زندگیشونو بسازن امید وارم که درست بشه 

شعر زیبای من

نه بابا دنبال کیس لاکچری نیستم یکی باهام کنار بیاد الان با درآمدی که دارم همون کیس ساده هم قبول نمیک ...

دختر خوب هست دخترایی که ادایی نیستن و پا به پای پسر زندگی میسازن درست میشه خودتو یتیم یسیر نشون نده درست میشه