2777
2789
عنوان

دلم تنگ شده

| مشاهده متن کامل بحث + 169 بازدید | 32 پست
منم همش میگم خوبم میگم اشکالی ندارد همه چی درست میشه اما قشنگ نیست این روزا

تو خیلی سختی کشیدی موقع عقد تنهات گذاشته 

خدا این درد رو نشون هیچ دختری نده اما اگر برای تو اتفاق افتاده حتماً خیری توش بوده به این فک کن ممکن بود بعدا اتفاق بدتری پیش نیومد برات گل

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

بعد سه سال حس کرد مناسب هم نیستیم گفت هرچی به آینده نگاه میکنم میبینم چیزی برامون وجود ندارنو منو ول ...

تو لیاقت بهتر از اونو داشتی برای همین خدا این کارو کرد 😉

20 سالــگیم بدتــــریـن ســال عمــرم بــود 🙂💔.    ولی (عشــق) هنــــوز وجود داره این (نسل ماست) که وجــــودش رو نــدارع...💔❤️‍🩹🫂       اللهم صل علی محمد و آل محمد❤️

تو خیلی سختی کشیدی موقع عقد تنهات گذاشته خدا این درد رو نشون هیچ دختری نده اما اگر برای تو اتفاق افت ...

شاید 

ولی جواب قلبمو چی بدم که شده پر از حسرت 

هر شب اشک 

خیلی شبا خوابشو میبینم🙂 اونقدری که با گریه بیدار میشم 

تو لیاقت بهتر از اونو داشتی برای همین خدا این کارو کرد 😉

گاهی با خودم میگم در حق کی بدی کردم 

من که سعی کردم آدم خوبی باشم 

من که آدمم خوب بود اینقدر خوب که تو سخت ترین روزا جای خودم برام اشک ریخت چی شد که اینجوری کرد 

شاید ولی جواب قلبمو چی بدم که شده پر از حسرت هر شب اشک خیلی شبا خوابشو میبینم🙂 اونقدری که با گریه ب ...

زمان درمان هر دردیه انشالله یکی میاد موندنی. همیشگی واقعی

که همه اینارو فراموش میکنی🙃❤️

فقط به خدا توکل کن 

گاهی با خودم میگم در حق کی بدی کردم من که سعی کردم آدم خوبی باشم من که آدمم خوب بود اینقدر خوب که تو ...

فقط خدا 

بهش توکل کن بعدا میفهمی چی بوده و چی شده همین صیر داشته باش 

خدا بزرگه عزیزممنم از نزدیکانم یک هفته قبل عقد همه چیو ب هم زد دختر بیچاره چقد دلش شکستولی الان با ا ...

خوشبحالش 

امیدوارم این حس خوب برای همه پیش بیاد 

من که دلم خیلی شکسته از خدا 

از این مسیر تنهایی 

خوشبحالش امیدوارم این حس خوب برای همه پیش بیاد من که دلم خیلی شکسته از خدا از این مسیر تنهایی

عزیزم

امیدوارم اگه ب صلاحته برگرده

روزا گرونن وقتی یه روز رو صرف میکنی ، یه روز کمتر برای گذروندن داری ، پس مطمئن شو که هر کدوم رو عاقلانه خرج میکنی...

زمان درمان هر دردیه انشالله یکی میاد موندنی. همیشگی واقعیکه همه اینارو فراموش میکنی🙃❤️فقط به خدا تو ...

امیدوارم یکی بیاد 

امیدوارم زودتر زمانی بیاد که بخندم به حماقت هام 

کاش همه چی زود بگذره 

امیدوارم یکی بیاد امیدوارم زودتر زمانی بیاد که بخندم به حماقت هام کاش همه چی زود بگذره

انشالله میاد ❤️

منم بعداز یکساال ک گذاشته رفته امشب بازم دلتنگش بودم خیلی دارم اذیت میشم😓

می‌فهمم وقتی قلبت فشرده میشه تا ته دلت میسوزه

هر چقدرم هم بگی خوبی بازم خسته ای از این درد و دلتنگی