2777
2789
عنوان

ضد چروك

| مشاهده متن کامل بحث + 3369 بازدید | 22 پست

من خودم جدیدا یچیزی کشف کردم که فعلا که به دستم میزنم عالی بوده  چون باعث گردش جریان خون میشه  یکم چندشه ولی  پماد یا کرم  کالاندولا که به پای بچه ها میزنن   

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم جدیدا یچیزی کشف کردم که فعلا که به دستم میزنم عالی بوده  چون باعث گردش جریان خون میشه & ...

شايد مداوم زدنش خوب نباشه چون براي رفع سوختگي استفاده ميشه

خداوندا مرا به حال خود رها مكن
کالاندولا کورتون داره و موی زائد میاره

وای واقعا؟

بِحَقِّ یس وَ الْقُرآنِ الْکَرِیمِ وَ بِحَقِّ طه وَ الْقُرآنِ الْعَظِیمِ یا مَنْ یَقْدِرُ عَلَی حَوائِجِ السّائِلِینَ یا مَنْ یَعْلَمُ ما فِی الضَّمِیرَ یا مُنَفِّسَ عَنِ الُمَکُرُوبِینَ یا مُفَرِّجَ عَنِ الْمَغْمُوْمِینَ یا راحِمَ الشَّیْخِ الْکَبیرِ یا رازِقَ الطِّفْلِ الصَّغِیرِ، یا مَنْ لا یَحْتاجُ اِلَی التَّفْسِیرِ صَلِّ عَلَی مُحَمَّدٍ وَ آلِ مُحَمَّدٍ وَ افْعَلْ بِی کَذا وَ کَذا به جای«و افعل بی کذا و کذا» حاجات خود را ذکر کنی/ برخاتم انبیا محمدصلوات 💖💖💖💖

سلام دوستان 

كرم ضد چروك mnd رو بهتون معرفى ميكنم ، ضمنا مشاوره ما رايگانه و در طول دوره مصرف با پيگيرى انلاين همراهتون هستيم تا درست و مرتب محصول رو استفاده و نتيجه مناسب رو بگيرين 

پک لیفتینگ فوری و دايم mnd

شامل سه عدد کرم 50 میل حاوی مواد موثره جهت بالارفتن ساخت کلاژن در پوست، رفع خطوط عمیق پوست و ... که بصورت مقطعی و قطعی چروک‌ها را از بین می‌برد.

کرم ضدچروک فوری:

این کرم برای رفع موقت خطوط و چروک‌های سطح پوست بکار می‌رود. در کمتر از 3 دقیقه پس از استفاده اثر آن با ایجاد کشش در سطح پوست شروع شده و حداکثر تا 8 ساعت می‌تواند چروک‌ها و خطوط سطح پوست را محو کند. همچنین در صورت پاک شدن این کرم از سطح پوست اثر آن از بین می‌رود. پس از این زمان، خطوط و چروک‌ها به تدریج به حالت قبلی خود باز می‌گردند.
طریقه استفاده: مقدار کمی از این کرم را با یک انگشت برداشته، و با نوک انگشت دیگر بصورت ضربه‌ای روی نواحی دارای چروک بزنید و منتظر بمانید تا خشک شود.

کرم سه‌کاره دور چشم:

برای رفع چروک، تیرگی و پف دور چشم. روزانه دوبار بصورت مالشی کرم را در نواحی دور چشم بمالید.

کرم آبرسان ضدچروک (هیدراتانت):

این کرم، برای رفع چروک و خطوط عمیق پوست و منافذ باز بصورت بصورت دائم بکار می‌رود. کافیست مقدار کمی از کرم را روزانه دوبار روی نواحی دارای چروک بمالید.
توجه: بدیهی‌ست که برای اثرگذاری بهتر و بیشتر، پوست صورت از آلودگی‌ها و چربی‌ها پاک باشد و پس از آن از این محصولات استفاده شود. قيمت ٢٣٩٥٠٠ تومان                          
براى مشاوره رايگان يا سفارش محصول با شماره ٠٩١٢٥٩٤٧٤٢٦ تماس بگيريد.
فروش پايان يك معامله نيست، اغاز يك تعهد است.

چند مدت پيش ليراك رو معرفي ميكردند ولي اكثرا نظر دادن نسبت به قيمتش معموليه 

پک لیفتینگ فوری و دايم mnd

شامل سه عدد کرم 50 میل حاوی مواد موثره جهت بالارفتن ساخت کلاژن در پوست، رفع خطوط عمیق پوست و ... که بصورت مقطعی و قطعی چروک‌ها را از بین می‌برد.

کرم ضدچروک فوری:

این کرم برای رفع موقت خطوط و چروک‌های سطح پوست بکار می‌رود. در کمتر از 3 دقیقه پس از استفاده اثر آن با ایجاد کشش در سطح پوست شروع شده و حداکثر تا 8 ساعت می‌تواند چروک‌ها و خطوط سطح پوست را محو کند. همچنین در صورت پاک شدن این کرم از سطح پوست اثر آن از بین می‌رود. پس از این زمان، خطوط و چروک‌ها به تدریج به حالت قبلی خود باز می‌گردند.
طریقه استفاده: مقدار کمی از این کرم را با یک انگشت برداشته، و با نوک انگشت دیگر بصورت ضربه‌ای روی نواحی دارای چروک بزنید و منتظر بمانید تا خشک شود.

کرم سه‌کاره دور چشم:

برای رفع چروک، تیرگی و پف دور چشم. روزانه دوبار بصورت مالشی کرم را در نواحی دور چشم بمالید.

کرم آبرسان ضدچروک (هیدراتانت): این کرم، برای رفع چروک و خطوط عمیق پوست و منافذ باز بصورت بصورت دائم بکار می‌رود. کافیست مقدار کمی از کرم را روزانه دوبار روی نواحی دارای چروک بمالید.
توجه: بدیهی‌ست که برای اثرگذاری بهتر و بیشتر، پوست صورت از آلودگی‌ها و چربی‌ها پاک باشد و پس از آن از این محصولات استفاده شود. قيمت ٢٣٩٥٠٠ تومان
براى مشاوره رايگان يا سفارش محصول به دايركت پيغام دهيد و يا با شماره ٠٩١٢٥٩٤٧٤٢٦ تماس بگيريد.
فروش پايان يك معامله نيست، اغاز يك تعهد است.
#ضدچروك
#سوپراستار
#باراكا
#اروماتيك
#mnd