یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه واسه منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا منو تگ کنین .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷♀️😄
ببین منم نزدیکه عقدم هست و پیشنهاد من این بود که فقط خانواده خودم و خانواده خودش بریم محضر و بعد خونه خودمون شامدهی فامیل های درجه اصلی فقط دعوت باشن، بعدش عروسی مایل نیستم بگیرم ولی پولشو بریم سفر هر جا دلمون بخواد
میتونین برین محضر عقد کنین و شبم یه جشن ساده داشته باشین
یه صلوات واسه خوشبختی خودت میفرستی😁اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم 🤝میشه واسه منم دعا کنین🌱آرزومه برم کربلا با شوهرم انشالله تو سال جدید همه به آرزوهای قشنگشون برسن 🥺 تو تاپیک های نذرصلوات و دعا منو تگ کنین .... تومثل عکس ماه در برکه ای درمنی و دور از من🥺🫂❤تاریخ امضا ۲۵اسفند ماه ۱۴۰۲🤷♀️😄
لطفا اگر کتاب ، فیلم و سریال و موسیقی خوب و قشنگ سراغ دارین بهم معرفی کنین ممنون میشم 💜 وقتی میام تو تایپک کسی نظر میدم نظرم برگرفته از اینه که اگه خودم جای استارتر بودم چیکار میکردم پس به کسی نمیگم چیکار کن چیکار نکن خودمو میذارم جای کاربرا میگم اگر من تو شرایطت بودم چیکار میکردم پس کاری که در نهایت انجام میده به من ربطی نداره