2777
2789
عنوان

جدی به طلسم و جادو اعتقاد دارید

| مشاهده متن کامل بحث + 490 بازدید | 67 پست
من خودم بچه دار نشدم ولی تا الان برای کسی دعا نگرفتم

ن عزیزم دور از جون شما من میگم مثلا انقد ک اینا اهل دعا نویسی بودن نحسی گرفتشون برا شما ک خواست و تقدسر خود خداست هر وقت خودش لازم دونست میده نگران نباش 

اون ک سرطان گرفت هم بازم نمیشه گفت چون دعا نویسی کردا اما اگر بجای سفت و سخت چسبیدن ب این ک شوهرشو بزور نگه داره با طلسم واگذار میکرد ب خدا شاید اونموقع طلاقشو میگرفت اما با کسی ازدواج میکرد ک موقع بیماریش رهاش نمیکرد یا حداقل غصه هرز پریدن و بیخیالی شوهرشو زمان بیماریش نمیخورد حرفم اینه بزور طلسم چیزیو نخاید شاید بصلاحتون نیست

فضای مجازی مبتنی بر ازادی بیانه، ینی وقتی نظراتم ضرر مالی جانی و ابرویی برای شما نداره ب شما مربوط نیست و همچنین نظرات شما بمن.ممنون از این ک فرهنگشو دارید. اقایون درخاست ندن

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ن عزیزم دور از جون شما من میگم مثلا انقد ک اینا اهل دعا نویسی بودن نحسی گرفتشون برا شما ک خواست و تق ...

ممنون گلم 

بله کاملا درست میگین نباید چیزی و به زور از خدا بخواهیم چه بسا خدا خودش صلاح بر دادن یا ندادن داره

اینم حرفیه گفتین در جای خود بسی زیبا 

که گفتین اگه در وقت خودش طلاق میگرفت الان شاید با یه نفر درست ازدواج کرده بود

بله عزیزم

میشه درخواستمو قبول کنید

اگه دلت خنده خواست وارد این تاپیکم شو سوتی های کاربرا توشه کلی میخندی 😁 اگه دلت وا شد اگه دوست داشتی واسه حاجتم صلوات بفرست دوست خوبم ❤️.                        https://www.ninisite.com/profile/forum/topic?topicId=9894483&slug=%D8%B3%D9%88%D8%AA%DB%8C-%D9%87%D8%A7%DB%8C-%D8%AE%D9%81%D9%86-%DA%A9%D8%A7%D8%B1%D8%A8%D8%B1%D8%A7%DB%8C-%D8%B3%D8%A7%DB%8C%D8%AA&postId=389290421

2790
2778

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

درخواست بدین

jdhheh | 55 دقیقه پیش
2791
2779
2792