2821
2789
عزیزم خانوادم پر جمعیته لطفا به تعداد گیر ندیدن باتشکر در مورد برند و اینا راهنمایم کنید آکروپال بخر ...

عزیزم من برای مهمون چینی زرین خریدم . برای دم دستی خودم آرکوپال خریدم . اما خیلیا همون ارکوپال میخرن چون ارزونتر درمیاد در کل... ارکوپال دستی ۱۸۰۰ تا ۲۵۰۰ هست ... چینی ام ۳ _۴ تومن به بالا

حرف است فراوان و دگر حوصله ای نیست ....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

واقعا این بهترین کاره ... وسیله قدیمی میشه جا میگیره ... اما طلا محشره

عزیزم قسطی میخرم با ماهی یک میلیون نمیشه واقعا طلا خرید 

همین جورم که طلا میره بالا وسیله برقی هم گرون میشه

واقعا این بهترین کاره ... وسیله قدیمی میشه جا میگیره ... اما طلا محشره

دقیقا من مادرم هیچ وقت وسیله نمیخرید هرکی میگفت جهیزیه از بچگی برا دخترش میخره مادرم میخندید میگفت قدیمی میشه سال به سال تنوع هست پولشو طلا بخر هم استفاده کن لذتشو ببر هم به وقتش میفروشی و وسیله میخری گرچه سود طلا خیلی بیشتر از این وسیله هاست

عزیزم قسطی میخرم با ماهی یک میلیون نمیشه واقعا طلا خرید همین جورم که طلا میره بالا وسیله برقی هم گرو ...

چرا نمیشه خرید ؟ وام بردار بعد باپولش طلا بخر یا برو طلای مستعمل بخر 

دقیقا من مادرم هیچ وقت وسیله نمیخرید هرکی میگفت جهیزیه از بچگی برا دخترش میخره مادرم میخندید میگفت ق ...

عزیزم من ۲۳ سالمه امروز فرداس که شوهر کنم این کارو برا دختر ۱۵ ساله میکنن 

بعدشم من قسطی میخرم 

وای چع گرون ارکوپال برا من میسه ۱۶ چینی ۳۲ 😔😔😔😔😔

قشنگم من به قیمت تهران گفتما عزیزم . بعد حتما نباید زرین بخری ک ... چینی پردیس و مقصود م هست خیلی خوشکلن..

حرف است فراوان و دگر حوصله ای نیست ....

عزیزم من ۲۳ سالمه امروز فرداس که شوهر کنم این کارو برا دختر ۱۵ ساله میکنن بعدشم من قسطی میخرم

من ی سال ازت کوچکترم و تازه عروسم یعنی همه این وسایل رو با ماهی ی تومن قسط میخوای بخری ؟