2777
2789
عنوان

پدرشوهرم

| مشاهده متن کامل بحث + 397 بازدید | 24 پست
حق داری ، نمیگم حق با شما نیست ، اما قبول کن مرد با شرفیه ، خیلیا تو موقعیت های بدتر هم از زن و بچه ...

منم گاهی خوشحال میشم ب فکر خونوادس... همونطور ک ب فکر باباشه ب فکر ماهم هست. هرچند نمیتونه واقعا تامین کنه ولی نیتش خوبه

ولی خب این راهش نیس ک از شکم ما بزنه ک باباش عین خیالش نباشه. من دردم اینه

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

بگو بچه ها آینده میخوان اینطور پیش بره خودشم مثل باباش فقیر و بی پول میشه

بخدا اینو گفتم. گفتم وضع ما بدتر از بابات میشه چون بابات ب باباش کمک نمیکرد و این شد ما چی بشیم... 

میگه آره راست میگی... بعد میبینم یه کار دیگه میکنه. دیگه نیمدونم چیکارش کنم

منم گاهی خوشحال میشم ب فکر خونوادس... همونطور ک ب فکر باباشه ب فکر ماهم هست. هرچند نمیتونه واقعا تام ...

درست میگی عزیزم ، اما شوهر خوبی داری ، کاملا مشخصه مرد با غیرتیه، انشاالله اینقدر وضع مالیش خوب بشه که هم شما و راضی کنه هم خانوادش و

درست میگی عزیزم ، اما شوهر خوبی داری ، کاملا مشخصه مرد با غیرتیه، انشاالله اینقدر وضع مالیش خوب بشه ...

فعلا ک اونا راضین و من ناراضی

باید باهاش حرف بزنم من این وسط داغون میشم

بخدا اینو گفتم. گفتم وضع ما بدتر از بابات میشه چون بابات ب باباش کمک نمیکرد و این شد ما چی بشیم... م ...

مردا در آخر کاری رو انجام میدمن که خودشون میخوان ما زنها هم  غصش رو میخوریم شما هم تا میتونی بپوش و بخور تا حالش جا بیاد

با مهربونی باهاش صحبت کن عزیزم

اره فردا میخام خیلی منطقی و خوب باهاش دوباره صحبت کنم. چطور بگم گوشیشو چک کردم ک پیامشو ب باباش دیدم؟ ک اتفاقی بنظر بیاد؟ دلم نمیخاد فکر کنه پیگیرم

مردا در آخر کاری رو انجام میدمن که خودشون میخوان ما زنها هم غصش رو میخوریم شما هم تا میتونی بپوش و ...

فردا برای بار آخر میخام خیلی منطقی و درست باهاش حرف بزنم اگه نتیجه نده حتما منم کار دیگه‌ای میکنم ک مجبور شه خرج کنه. من دلم براش میسوزه فردا همینو بهش میگم میگم ولی اگه تو دلت برا من نسوزه منم دیگه دلم برات نمیسوزه 

فقط موندم چطور بگم پیامشو ب باباش دیدم؟ اخه نمیخام بفهمه چک کردم میخام فکر کنه اتفاقی دیدم