2821
2789

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

دیگه این یکی نمونه است.‌بالای۱۵ساله دارن یارانه میدن..این هنوز نیومده قطعش کرد..قطعی برق تو این سرما...معلوم نیست چ غلطی دارن میکنن...شرکتا الان دوماهه حقوق ندادن😞

دیگه این یکی نمونه است.‌بالای۱۵ساله دارن یارانه میدن..این هنوز نیومده قطعش کرد..قطعی برق تو این سرما ...

اره والا مخصوصا ماها که پکیجیم برق و قط میکنن پکیج هم قط میشه الان اینه تابستون چی میکنن

اره والا مخصوصا ماها که پکیجیم برق و قط میکنن پکیج هم قط میشه الان اینه تابستون چی میکنن

فقط دعا کنیم امام زمان عج بیاد.‌..خدا خودش عاقبت ما و بچه های طفلی رو بخیر کنه...اون وقت فرت فرت تبلیغ بچه دار شدن میکنن!؟

ما خودمون دختر دومیمون متولد۱۴۰۳هستش‌...بخاطر ۸۰تومن وام۱۳۰تومن ضمانت گرفتن ازمون..اونم با کلی مکافات..حداقل باید یه ماشین بدن برای بچه دوم والا..۸۰تومنو به کدوم زخممون بزنیم آخه

2823
2791
2779
2792
پربازدیدترین تاپیک های امروز