2777
2789
خدا قوت این کارو غریبه ها هم که انجام میدن

نه دیگ‌تا ما هستیم‌جرا راه دور بدید عریبه😂😂😂

ازین میترسید که چون ۲۸ سالتونه ۴ سال برید دنبال علاقتون وقتی تمومش کردید بشه ۳۲ سالتونه؟😵‍🤯 شما چه اون رشته رو بخونید چه نخونید چند سال دیگه میشه ۳۲ یا حتی ۴۰ سالتون🤫 پس چرا وقتی قراره در هر صورت بشه ۳۲ سالتون هدفتون رو دنبال نکنید😉🙃    

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

من باهاشون کشتی میگیرم:)

وای برتو کوروش که گرگ هایی،سرزمینت را که با رنگ زعفران،تیروکمان آرش،شمشیر رستم و کتاب های پرین ساخته بودی تبدیل به سرزمینی کردند که خلیج پارس هم ندارد.یوتاب کجای کاری که دزدان سرزمینت برتو تخت جمشید و بیستونی نزارند.اه سرزمینم گویی  مردمانت که ادعای غیرت دارند ساختن را از صدای لالاییه مادرانشان نیاموختند......!

من خاله بودم یه خاله ی خوب هر چی تو دل خودم موند بود و بهش نرسیده بودم واس اون میخریدم .یعنی بچه منو از مادرش بیشتر دوس داشت تو بغل من بزرگ شد بعد بابای عوضیش از من خوشش نمیومد . بعد که یکم عقلش رسید هی خودشو از من کشید کنار دیگه باهام حرف نزد فهمیدم باباهه تو گوشش خونده .منم ی عادت بدی دارم دیگه بعده یه مدت گاهی وقتا ک پدر و مادرش نبودن میومد سمتم با ترس نگاه میکرد هی دلش میخواست بیاد جلو اما منم محل نمیدادم 😔 الانم چندین ساله ندیدمش ‌ هرجا هست سلامت باشه 

گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین گروه چت تلگرام داریم واس خانمای متاهل دهه هفتادی در خواست بدین لینک بفرستم                                         من نژاد پرست نیستم . من وطن پرستم      ایرانی های  عزیز از خودتون شروع کنید  لطفا به افغانی نان   مواد غذایی    میوه و لباس نفروشید . از سوار کردنشون به  تاکسی و ماشینتون خودداری کنید. بهشون خونه اجاره ندید تا شاید  شرشون کنده بشه 

من بازی مهربونی بگو بخند ناز کشیدن 

اینو یادتون نره 🤌                                                    با دوستی که با دشمنتون دوسته .دوری کنید از سم مار هم مهلک تره 🧨 👌                                                                                       💟 💍 💟   

به خواهرت کمک کن در نگه داری بچه هاش،بی توقع و‌منت با خواهر زاده ات‌ و خواهرت خوب باش ،بچه مرغ محبت هست بهش محبت کنی دوست داره ،البتع از یه جا به بعد ک ه عقلش برسه اگه ببینه خاله با مادر پدرش بدرفتاری می کنه اونم از خاله اش بدش میاد 

اتفاقا چندساعت پیش خواهرزادم بهم پیام داده بود،راجع به تحصیل و رشته پرسید و کلی ناراحتی کرد که چرا پیشش نیستم و..شاید ازش بپرسی،خاله‌ی خوبی‌م.

من سعی نکردم خوب باشم،باهاش از بچگی مثل آدم بزرگها رفتار کردم و همیشه بهش احترام گذاشتم،از بچگیش تا الان که نوجوونه درد و دل هاش با منه،چون هرگز سرزنش یا مسخرش نکردم.یه کاری کن روت حساب کنه🫠